ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ



Στις ιδιωτικές τους συζητήσεις οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν κάτι από την Χρυσή Αυγή, μιλούν πολύ πιο πρόστυχα και χυδαία, είναι υπέρ της τρομοκρατίας, της αναρχίας, της με κάθε τρόπο κατάληψης της εξουσίας, της κατάλυσης του κράτους, διότι πολύ απλά αυτό τους εκφράζει. Δεν τους ενδιαφέρει αν υπάρχει αστική δημοκρατία, δεν τους ενδιαφέρει αν κλείσουν οι τράπεζες, αν πάμε στη δραχμή, αν γίνουμε Βόρεια Κορέα, αν γίνει εμφύλιος, αυτό θέλουν, αυτό τους αρέσει.


Δεν πειράζει που σκότωνε η 17 Νοέμβρη αφού όλοι ήταν από μία παράταξη, δεν πειράζει που καταστρέφουν τα Πανεπιστήμια, στην πραγματικότητα δεν τους ενδιαφέρει η Παιδεία, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, απλά να μπορέσουν να εγκαθιδρύσουν ένα πολίτευμα που θα έχει ως χαρακτηριστικό την ανυπακοή στο οποιοδήποτε κράτος και με την βία θα επιβάλλουν τις απόψεις τους. Πηγαίνουν στα σχολεία των Χανίων και τρομοκρατούν εκπαιδευτικούς που είναι υπέρ της αξιολόγησης, στοχοποιούν όποιον δεν είναι μαζί τους και πολλά άλλα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προστατεύουν τα συμφέροντά τους. Να δέρνουν, να σπάνε, να τρομοκρατούν και να τους λένε ευχαριστώ. Δεν τους ενδιαφέρουν τα σχολεία αρκεί να είναι κλειστά, δεν τους ενδιαφέρει η ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά το κράτος-πατερούλης, δεν τους ενδιαφέρει η Ευρώπη, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, αρκεί να μπορούν να σιτίζονται όλοι ακόμα και αν τα λεφτά είναι από εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, παιδεραστές, τρομοκράτες κλπ. Όπως ο γιος Κουφοντίνας που ζει απ τις ληστείες του πατέρα του και τις δολοφονίες.


Και μια κι επειδή τώρα τελευταία βγαίνουν πολλά στη φόρα θα έχει ενδιαφέρον να μας απαντήσουν κατ αρχήν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ (θα δούμε και πως ο τύπος αυτός από τους ΑΝΕΛ που βρίζει τον Μητσοτάκη έχει κάνει και ποιες συμφωνίες, πόσα λεφτά έχει ξοδέψει στα ταξίδια και που, αν το Επιμελητήριο έχει ζημιωθεί, αλλά και για ποιες υποθέσεις επαγγελματικά κατηγορείται από συμπολίτες μας), θα δούμε λοιπόν ξεκινώντας από το ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζοντας με τους ΑΝΕΛ τι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, από κάποιους που το παίζουν παράγοντες.


Το πρώτο ερώτημα σήμερα και έπεται συνέχεια. Υπάρχει προβεβλημένο μέλος της Νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, το οποίο κατηγορούν πρώην εργαζόμενοι του ότι δεν απέδιδε τις ασφαλιστικές τους εισφορές στο ΙΚΑ επί δεκάδες χρόνια και ότι έτρεχε στα Δικαστήρια για τις διαφορές που υπήρχαν κατά καιρούς στα ταμεία? Γιατί τώρα θα πρέπει να αρχίζουμε να τα βγάζουμε όλα στη φόρα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Πρόκειται περί πάμπλουτου πρώην Διευθυντή μεγάλης ασφαλιστικής στα Χανιά, ο οποίος επί ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα ήταν στα κεντρικά στην Αθήνα μέλος του Δ.Σ, έχει δε πολυτελείς εξοχικές κατοικίες τις οποίες ενοικιάζει σε περιοχή εκτός Χανίων. Το εν λόγω στέλεχος (το παίζει και ζεν πρεμιέ τρομάρα του), κυκλοφορεί με πολυτελέστατο τζιπ μεγάλου κυβισμού, και κάνει ζωή που κανένας από τους εργαζόμενους που είχε επί χρόνια στη δούλεψή του δε μπορεί να φανταστεί.


Εδώ και μήνες το αρμόδιο κατάστημα του ΙΚΑ στα Χανιά τον καλεί να προσέλθει για υποθέσεις που αφορούν ανασφάλιστους εργαζόμενους και είτε λόγω κορονοιού, είτε λόγω του ότι δηλώνει...αγνώστου διαμονής, ο ίδιος κωφεύει και δεν προσέρχεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανήκει σε οικογένεια που τα φιλοσυριζαικά της αισθήματα δεν κρύβονται, το επίθετό του δε παραπέμπει σε έτερο μέλος της ίδιας οικογένειας που διετέλεσε υποδιοικητής στο Νοσοκομείο Χανίων πάλι επί Σύριζα.Επί 25 και πλέον χρόνια είχε στη δούλεψή του εργαζόμενους οι οποίοι δε μπορούν να βγουν στη σύνταξη διότι δεν τους έβαζε τα ένσημα, πράγμα που ανακάλυψαν οι ίδιοι μετά από χρόνια. Σε άλλη περίπτωση άλλη εργαζόμενοι τους οποίους κατηγορούσε για διαφορές σχετικά με τις εισπράξεις και το ταμείο, αναγκάστηκαν να προσφύγουν στα δικαστήρια για να σώσουν την τιμή και την υπόληψή τους.


Αυτά ως...πρόγευμα για κάποιους από τους ακροδεξιούς και ακροαριστερούς εντιμότατους συμπολίτες μας, κάποιοι εκ των οποίων έχουν Ολυμπιακές πισίνες στα σπίτια τους, βίλες με πισίνες που νοικιάζουν στο...καταραμένο airbnb, πολυτελέστατες οικίες με εσωτερικά ασανσέρ, με γήπεδα τένις, μπάσκετ κλπ, κλπ. Εξάλλου όλοι θυμόμαστε τον πρώην πρωθυπουργό με τα πούρα και τα κότερα, ο οποίος κανείς δεν ξέρει πόσα χρόνια έκανε για να πάρει το πτυχίο του και του οποίου ο πατέρας και ο θείος επί δικτατορίας πλούτισαν. Αυτοί όλοι είναι οι...τιμητές της Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη τρομάρα τους.


Είναι οι...Κυρίτσηδες του Σύριζα που στα πρόσωπα των ναρκομανών χούλιγκαν αναζητούν τον στρατό της βίας που θα προκαλέσει αντίστοιχες συγκεντρώσεις σαν κι αυτή της Νέας Σμύρνης. Ο Κυρίτσης παρέα με την Κούρτοβικ υποδύονται τους ιδεολογικούς γκουρού της βίας κλέβοντας τη δουλειά από άλλα πιο “εξειδικευμένα” στελέχη του Σύριζα σ΄αυτό το αντικείμενο, όπως ο κ. Λάμπρου για παράδειγμα. Καλά που υπάρχουν κι αυτοί για να μην ξεχνιόμαστε. Μόνο που πλέον βρισκόμαστε στην εποχή της ουσιαστικής και με επιχειρήματα κριτικής.
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ Reviewed by kolompos on Απριλίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια