ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΥΡΑΓΟΣ



Παραπονιούνται οι αναγνώστες μας γιατί δεν γράφουμε εδώ και καιρό. Δυστυχώς λόγω κορονοιού και των μετακινήσεων δεν είμαστε συνέχεια εδώ.
Όμως επειδή είδαμε στο facebook μία ανάρτηση από τον γραμματέα του Επιμελητηρίου και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος φυσικά με αυτό που έκανε δεν πρόκειται να ξαναείναι),  κάποιον Χαιρετάκη, και επειδή μάθαμε ότι στο Επιμελητήριο πριν καιρό ένας άλλος σύμβουλος, ονόματι Δημήτρης Μουντάκης από τους ΑΝΕΛ αυτός, υπεύθυνος λέει για την επιχειρηματικότητα και απίδια μάντολες, έβριζαν χυδαία τον πρωθυπουργό και τη γυναίκα του, είπαμε να γράψουμε κάτι, αφού είδαμε ότι το θέμα είχε συνέχεια με την παραίτηση ενός συμβούλου για το λόγο αυτό.


Επειδή είμαστε από τα Χανιά αλλά και επειδή εδώ δεν υπάρχει Νέα Δημοκρατία, αλλά κάνουν κουμάντο οι σώγαμπροι και ξενομπάτηδες, είπαμε να κάνουμε λίγο το συνήγορο του διαβόλου, όχι γιατί είμαστε Νέα Δημοκρατία, αλλά γιατί πολύ απλά σε αυτή την πόλη που έχει βγάλει 3 πρωθυπουργούς, δεν είναι τυχαίο ότι δεν μας υπολογίζει κανείς. Ένας νομός που ψήφισε να βγούμε από το ευρώ, μία κοινωνία που ψηφίζει επί χρόνια κόμματα με βάση το πόσους έχουν βολέψει στο Δημόσιο, μία πόλη που άγουν και φέρουν ξενομπάτηδες που καταπατούν τους δημόσιους χώρους. Αυτοί είναι η κοινωνία μας εδώ. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και η Rosa Nera κατάφερε και αφού κατέλαβε επί καμιά 15αριά χρόνια την παλιά Μεραρχία, ενοικίαζε μέχρι και δωμάτια εκεί με το αζημίωτο. Ίσως για αυτό στενοχωρήθηκαν κάποιοι που τους πέταξαν έξω και όχι φυσικά γιατί θα γίνει ξενοδοχείο ή κόπτονται για τον δημόσιο χώρο. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.Όπως ψιλά γράμματα είναι ότι οι περισσότεροι που κατεβαίνουν στις φοιτητικές πορείες δεν είναι φοιτητές, ούτε φυσικά από εδώ, ότι όλοι αυτοί από τις διάφορες...πρωτοβουλίες εκπαιδευτικοί, Πανεπιστημιακοί κλπ δεν είναι από εδώ (ας μην σχολιάσουμε πως έγιναν κάποιοι πανεπιστημιακοί), ότι ανεχόμαστε όλους τους μη Χανιώτες επί χρόνια να κάνουν κουμάντο κλπ, κλπ. Άραγε αν γίνει μία πορεία από τους Χανιώτες, από τους νοικοκύρηδες που τρέμουν κάθε φορά μην τους κάψουν τα αυτοκίνητα και μην τους σπάσουν τα μαγαζιά τι θα γινόταν?Αν γίνει μία πορεία από τους φιλειρηνικούς, φιλήσυχους, εργατικούς ανθρώπους αυτής της πόλης που δε θέλουν τους ξένους να αλλοιώνουν το χαρακτήρα αυτής της πόλης τι θα γίνει?
Πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι αυτοί που έδωσαν εντολή πριν μερικά χρόνια στους μετανάστες να κάνουν κατάληψη στην Αθήνα στο γνωστό κτίριο, σήμερα σιτίζονται από την Βουλή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο?


Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στο Επιμελητήριο.Το θέμα είναι όχι αυτοί οι σύμβουλοι που ανάθεμά μας αν γνωρίζουν από επιχειρηματικότητα και κατέχουν αυτούς τους βαρύγδουπους τίτλους, αλλά οι δεκάδες άλλοι δήθεν ¨επώνυμοι¨ ακροδεξιοί και ακροαριστεροί στα Χανιά που καθημερινά στα ΜΜΕ και τα social media συμπεριφέρονται φασιστικά, καθυβρίζοντας, τρομοκρατώντας, απειλώντας κλπ, κλπ. Αυτοί λοιπόν κατά την γνώμη μας δεν έκαναν κάποιο λάθος. Απλά δημοσιοποίησαν το μίσος που τρέφουν όχι για τον Μητσοτάκη και τα εκατομμύρια των στελεχών και ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας που βγήκε κυβέρνηση, αλλά την απέχθειά τους και το μίσος τους στη Δημοκρατία.


Είναι άνθρωποι που θέλουν την ανομία και την αποσταθεροποίηση. Είναι απλό. Ο φερόμενος ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη ο Γιωτόπουλος το είπε μάλιστα. Υπάρχουν οκτώ ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης που ανήκουν σε συγκεκριμένους ιδεολογικούς χώρους και δεν συνελήφθησαν γιατί μετά την εξάρθρωση της οργάνωσης δεν είχαν λόγο ύπαρξης και συνεργάστηκαν. Για τον ίδιο τον Κουφοντίνα ο Γιωτόπουλος είχε πει επίσης πολλά. Δεν είναι κρυφό ότι πολλοί ακροδεξιοί και ακροαριστεροί και όχι μόνο εξωκοινοβουλευτικοί είναι υπέρ της ένοπλης πάλης. Όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και εδώ στα Χανιά.


Είναι αυτοί που λένε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του για να ευθυμήσουμε και λίγο, που δε θέλουν σύνορα, δεν θέλουν πατρίδα, καίνε τις σημαίες που για αυτούς είναι ένα κομμάτι πανί κλπ, κλπ. Είναι αυτοί που αν έμπαιναν πέρυσι οι 800.000 παράνομοι λαθρομετανάστες θα χαίρονταν. Δεν τους ενδιαφέρει η θρησκεία, είναι άθεοι,  είναι αυτοί που η έξοδος χιλιάδων πολιτών στα πάρκα και τις πλατείες, οι διαδηλώσεις κλπ, αποτελούν μέρος του σχεδίου τους.
Και αλλού υπάρχουν διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Αλλά πουθενά δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στην Ελλάδα που ουσιαστικά ποτέ δεν υπήρξε σοβαρό κράτος.


Είναι οι μειοψηφίες στα Πανεπιστήμια, στις καταλήψεις και στα σωφρονιστικά καταστήματα (μέχρι πρότινος προνομιακοί χώροι τους) που θέλουν να αξιοποιήσουν την λαϊκή δυσαρέσκεια και να προκαλέσουν κλίμα αποσταθεροποίησης.


Είναι αυτοί οι ΤσιπροΚαμμένοι που μαζί με κάποιους που ανήκουν σε κόμματα όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και η Χρυσή Αυγή παλιότερα, παρατηρούν την παραπομπή του πιο στενού συνεργάτη του Τσίπρα στο Ειδικό Δικαστήριο και μάλιστα λόγω των καταγγελιών του συντρόφου Καλογρίτσα και τρελαίνονται. Είναι αυτοί που δε μπορούν να δεχθούν την εφαρμογή του νόμου στο θέμα της μεταγωγής Κουφοντίνα, είναι αυτοί που ακούνε πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να λένε ότι υπάρχουν μερικές χιλιάδες άνθρωποι που τους πάνε όπου θέλουν για να κάνουν επεισόδια και δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν. Αν ρωτήσετε τους πρώην συντρόφους τους όπως τον Βαρουφάκη, την Κωνσταντοπούλου, τον Λαφαζάνη και άλλους θα σας πουν πολλά. Ότι συμβαίνει στην Αθήνα συμβαίνει και στα Χανιά.
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΥΡΑΓΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΥΡΑΓΟΣ Reviewed by kolompos on Απριλίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια