ΠΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ?ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΔΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ



Το ηθικό πλεονέκτημα που ευαγγελίζονται κάποιοι δεν υπάρχει. Δεν υπήρχε ποτέ. Όλοι αυτοί ε που πιάνουν στασίδι σε κάθε κυβέρνηση και έχουν πρόσβαση στα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας είναι οι ανεπάγγελτοι που πριν 6 χρόνια έλεγαν ότι η Μέρκελ θα χορεύει στα νταούλια που θα παίζουν. Δεν είναι ψέμα ότι αυτοί ουσιαστικά κυβερνάνε διαχρονικά εδώ και χρόνια και...βέβαια οι...διανοούμενοι είναι μέσα σε όλα τα κόλπα με όλα όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες. Είναι βλέπετε..προοδευτικοί. Βέβαια ψήφισαν την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Σε αυτές τις ομάδες ανήκουν πολλοί. Ειδικά στα Χανιά έχουμε την πλειοψηφία. Για αυτό και είμαστε πρώτοι στο δημοσψήφισμα για το ΟΧΙ. Όλοι αυτοί το παίζουν επαναστάτες εκ του ασφαλούς.


Όπως μία πρώην δημόσια υπάλληλος εδώ στα Χανιά που διαβάσαμε σε εφημερίδα πρόσφατα, ότι διαμαρτυρήθηκε γιατί λέει δε λειτουργεί τίποτα στο Δημόσιο. Άραγε τώρα το σκέφτηκε που συνταξιοδοτήθηκε? Όταν ήταν στην υπηρεσία της λειτουργούσε το σύστημα?Και μάλιστα ήταν σε κτίριο τότε που έτερος συνάδελφος της έγινε προϊστάμενος επί εποχής Βουλγαραποστόλη αν δε κάνω λάθος, χωρίς πτυχίο ΑΕΙ και μάλιστα σε τομέα της τεχνολογίας. Όλοι στο ίδιο σινάφι.


Τι να λέμε τώρα, είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι υποθέσεις. Και όσο καμία κυβέρνηση δεν τολμάει να τα βάλει με αυτούς τίποτα δεν αλλάζει. Αλλά είπαμε. Πίσω απ όλα η έντιμη, αξιοπρεπής και ηθική...παράταξη. Έμ έτσι κάνω και εγώ τον ιδεολόγο, όταν έχω λύσει τα οικονομικά μου προβλήματα, να το παίζω προστάτης των φτωχών και των κατατρεγμένων.


Για το Επιμελητήριο διαβάσατε σε άλλο άρθρο. Κακώς έκανε ο κύριος Χαιρετάκης και ο κύριος Μουντάκης και ο κάθε Χαιρετάκης και Μουντάκης που βγάζουν και δεύτερες ανακοινώσεις. Εξάλλου οι σύντροφοί τους ξέρουν που ανήκουν. Το θέμα είναι αν τους απαντούσαν ανάλογα και αν τους αντιμετώπιζαν ανάλογα πως θα αντιδρούσαν? Κάποια πράγματα είναι θέμα παιδείας, οικογένειας, ανατροφής, όχι μόνο ιδεολογίας, είναι θέμα αυτοσεβασμού, αξιοπρέπειας, εντιμότητας, ηθικής κλπ, κλπ. Όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι απλά δημοσιοποιούν την προσωπική τους ανεπάρκεια, την ανυπαρξία τους ή το λόγο ύπαρξής τους για μερικά παραπάνω like στο facebook. Δε τους παίρνει κανείς στα σοβαρά, άλλωστε από ότι μαθαίνουμε πολλοί από αυτούς έχουν και άλλα θέματα και προβλήματα οικογενειακά, επαγγελματικά κλπ, κλπ.


Το πρόβλημα δεν είναι ότι αυτοί όλοι συμφωνούν και λένε μπράβο στο νεαρό με το πρασινογκρι μπουφάν στη Νέα Σμύρνη που κάνει βουτιά στο παπάκι με τους άνδρες της Ομάδας Δίας και ρίχνει κάτω τον 24χρονο αστυνομικό από το Σιδηρόκαστρο Σερρών. Άλλωστε κι αυτός είναι ένα παιδί όπως πολλά άλλα σε διαρκή αποστολή, ο οποίος υπακούει τυφλά εντολές του αρχηγού της ομάδας των δήθεν αντιεξουσιαστών που μεγαλώνουν, γερνάνε και πεθαίνουν προσφέροντας φτηνές υπηρεσίες στο παρακράτος και πάει λέγοντας.
Ο νεαρός με το πρασινογκρί μπουφάν δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τους γνωστούς αγνώστους που έκαψαν τους ανθρώπους της Μαρφίν στη Σταδίου. Τι μπορεί να περιμένει από τη ζωή του; δεν είναι αυτός το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που κυκλοφορούν δίπλα μας και είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε. Αυτό είναι το θέμα.


Στα Χανιά έχουμε πολλούς τέτοιους. Όπως ο 30χρονος Ελληνο-ιρακινός, γνωστός χούλιγκαν και σεσημασμένος για ναρκωτικά, αυτός που λέγαμε πιο πάνω, ο κουκουλοφόρος που «γκρέμισε» τον ειδικό φρουρό από τη μηχανή για να πέσει στη συνέχεια πάνω του το πλήθος των χούλιγκαν και των «μπαχαλάκηδων» και να τον ξυλοκοπήσει. Όπως ο άλλος που συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, κάτοικος των νοτίων προαστίων και γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Όπως και όλοι αυτοί που πήραν μέρος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού, περίπου 70 άτομα.


Είχαμε και ένα ανεγκέφαλο αστυνομικός-ταγάρι, που έδειρε με το γκλομπ ένα νεαρό στη Νέα Σμύρνη μπροστά στις κάμερες δεκάδων κινητών και ο οποίος φυσικά δεν πρέπει να υπηρετεί στο Σώμα. Εκτός αν ήταν βαλτός. Όπως και ο επικεφαλής του που διέταξε την επίθεση εναντίον πολιτών στη Νέα Σμύρνη εάν δεν λειτουργούσε καθ υπόδειξη κάποιας σκοτεινής ΜΚΟ για παράδειγμα για λογαριασμό του παρακράτους είναι κι αυτός ένας ανεγκέφαλος.


Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί οι δήθεν ευυπόληπτοι πολίτες που νομίζουν πως είναι κάτι. Αλλά είπαμε όλα είναι θέμα παιδείας, ανατροφής, καλλιέργειας και οικογένειας. Τα υπόλοιπα δε μπορούν να τα καταλάβουν. Οπότε μην απορείτε γιατί και τα παιδιά μας, γιατί παιδιά μας είναι όλοι αυτοί, κάνουν ότι κάνουν. Παίρνουν παράδειγμα από εμάς. Βγάζοντας τα απωθημένα μας στην κακούργα κοινωνία νιώθουμε καλύτερα. Βρίζοντας τον Μητσοτάκη και την οικογένειά του αισθανόμαστε ότι είμαστε κάτι, αφού αναγκαστικά θα ασχοληθούν μαζί μας. Αυτός είναι και ο λόγος της ύπαρξης μας. Να αποδείξουμε ότι υπάρχουμε. Στο χωριό, στο βουνό, στα κατσάβραχα από τα οποία προερχόμαστε και τα οποία μας εκφράζουν. Οι άνθρωποι ζουν με κανόνες. Όμως υπάρχει και το ζωικό βασίλειο. Τόσο απλά.
ΠΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ?ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΔΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ?ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΔΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Reviewed by kolompos on Απριλίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια