( Ελένη Παπαθανασίου.)Η εξαιρετική της πορεία, από οποιοδήποτε πόστο κι αν υπηρέτησε, την έκανε απολύτως αναγκαία για τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη.

Αδιαμφισβήτητα είναι μια από τις μεγάλες Κυρίες της Ελληνικής Αστυνομίας τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη. Ο λόγος για την νυν διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ, Ελένη Παπαθανασίου, η οποία έχει κερδίσει τον σεβασμό, όχι μόνο των συναδέλφων της αλλά και όλων εκείνων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, την συναναστρέφονται

Η επί σειρά ετών, υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, το 2021, παρέδωσε την σκυτάλη στην Σοφία Λογαρίδου – ένα ακόμη εξαιρετικό κορίτσι της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη – προκειμένου ν’ αναλάβει την νευραλγική θέση, στην διοίκηση του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Η εξαιρετική της πορεία της στην Ελληνικής Αστυνομίας Κρήτη.

Η πορεία αυτή, είναι και το όχημα που την οδήγησε σε μια προαγωγή, την οποία οι πάντες συμφωνούν ότι την δικαιούνταν και την άξιζε.
( Ελένη Παπαθανασίου.)Η εξαιρετική της πορεία, από οποιοδήποτε πόστο κι αν υπηρέτησε, την έκανε απολύτως αναγκαία για τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη. ( Ελένη Παπαθανασίου.)Η εξαιρετική της πορεία, από οποιοδήποτε πόστο κι αν υπηρέτησε, την έκανε απολύτως αναγκαία για τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη. Reviewed by kolompos on Φεβρουαρίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια