Χανιά – Γιούχτας 4-1: Νίκη ανωτερότητας στο κρητικό ντέρμπι, σταθερά στη 2η θέση τα χανιά.


Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσαν σήμερα τα Χανιά, κερδίζοντας στα Περιβόλια τον Γιούχτα με σκορ 4-1 για την 19η αγωνιστική της Super League 2 και έμειναν στη 2η θέση, σε απόσταση ασφαλειας από τον τρίτο Ιωνικό.

Τα χανιά ήταν ανώτεροι των φιλοξενούμενων σε όλη τη διάρκεια του κρητικού ντέρμπι, επέβαλαν τον ρυθμό τους και δημιούργησαν ξανά πολλές ευκαιρίες. Μετά το “στείρο” πρώτο ημίχρονο, τα Χανιά άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Μάναλη (το κέρδισε ο Τσέλιος) στο 53′ και παρά το γεγονός ότι ο Γιούχτας αντέδρασε και ισοφάρισε στο 61′, δεν πανικοβλήθηκαν, ανέβασαν εκ νέου ρυθμούς, βρήκαν ακόμα τρία γκολ και έφτασαν έτσι στην 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ο Λεμονής έκανε το 2-1 στο 69′, ο Μάναλης στο 79′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μιούλερ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.


Χανιά – Γιούχτας 4-1: Νίκη ανωτερότητας στο κρητικό ντέρμπι, σταθερά στη 2η θέση τα χανιά. Χανιά – Γιούχτας 4-1: Νίκη ανωτερότητας στο κρητικό ντέρμπι, σταθερά στη 2η θέση τα χανιά. Reviewed by kolompos on Φεβρουαρίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια