Χρήστος Τσοντάκης Αναβάλλεται η ημερίδα για τα χρηματοδοτικά εργαλεία

Η ημερίδα με θέμα: « Χρηματοδοτικά Εργαλεία & Πραγματικότητα: η Πρόκληση της Αγοράς είναι ΕΔΩ » δεν θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 λόγω «Πολιτικής Εμπλοκής» σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρη Σκάλκο.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Σκάλκο και τον κ. Ζερβό, καθώς επίσης και την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, για τη θέρμη που υπέδειξαν να έρθουν στα Χανιά, ώστε να ενημερώσουν τους επιχειρηματίες για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Καλογερή που από την πρώτη στιγμή συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστώ θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο κ. Μαρίνα Γιακουμάκη για την αποδοχή της πρόσκλησης να συντονίσει τη συζήτηση.

Ευχαριστούμε όλους εσάς, νέους και ήδη ενεργούς επιχειρηματίες και πολίτες, για το έντονο ενδιαφέρον που δείξατε για συμμετοχή στην ημερίδα.

Επιβάλλεται ΑΜΕΣΑ να πραγματοποιηθεί κάτι ανάλογο, έστω και με τη συμμετοχή των ιθυνόντων της « Πολιτικής Εμπλοκής », ώστε ο επιχειρηματικός κόσμος και οι πολίτες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία, να ενημερωθούν και να μπορέσουν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας και της επιχειρηματικότητας.

Υπάρχουν αρκετά προγράμματα προς αξιοποίηση, μερικά εξ αυτών λήγουν άμεσα. Γιατί να στερούνται πολύτιμης ενημέρωσης οι επιχειρηματίες των Χανίων; Γιατί τα προσωπικά μικροσυμφέροντα να μπαίνουν πάνω από το συλλογικό καλό για ακόμη μια φορά;

Αντί λοιπόν κάποιοι κύριοι να κοιτάνε τον γιαλό αν είναι στραβός, ας αναρωτηθούν ποιες είναι οι ευθύνες τους, αλλά και η δουλειά τους.

Για το λόγο αυτό, παρακινώ και δημόσια, την Περιφέρεια Κρήτης να συνεχίσει την πρωτοβουλία, ώστε αυτή η ημερίδα να γίνει στα Χανιά, κάτι που οι αρμόδιοι επιχειρηματικοί φορείς όφειλαν να κάνουν και όχι να σαμποτάρουν.

ΥΓ: Ταξίδι με το καράβι δεμένο στο λιμάνι, δεν γίνεται.

Εκ της συντονιστικής επιτροπής

Χρήστος Ηλ.Τσοντάκης
Επιχειρηματίας, Ανεξάρτητο Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Χανίων.
Χρήστος Τσοντάκης Αναβάλλεται η ημερίδα για τα χρηματοδοτικά εργαλεία Χρήστος Τσοντάκης Αναβάλλεται η ημερίδα για τα χρηματοδοτικά εργαλεία Reviewed by kolompos on Ιανουαρίου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια