Ο Χρυσοχοΐδης έκοψε τη φρουρά του Αρχιεπισκόπου μπράβο στον υπουργό. Αμα θέλει φύλαξη ο αρχιεπίσκοπος να βάλει ιδιωτική...


Τον ειδικό φρουρό που φυλάει το κτήριο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, έκοψε η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxtimes.gr, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αποφάσισε ότι θα πρέπει να σταματήσει η φύλαξη του αρχιεπισκοπικού μεγάρου.

Το κτήριο της Αρχιεπισκοπής, το οποίο αποτελεί και κατοικία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, φυλλάσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, με τρεις ξεχωριστές βάρδιες.

Ωστόσο η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας έκρινε ότι δεν είναι πλέον απαραίτητη η προστασία του και για τον λόγο αυτό έδωσε εντολή να τερματιστεί η φύλαξή του και οι ειδικοί φρουροί που είχαν διατεθεί για αυτόν τον σκοπό, να μεταφερθούν σε κάποιο άλλο σημείο, με το κτήριο να μένει πλέον αφύλακτο.

Μπράβο στον υπουργείο αν θέλει ο αρχιεπίσκοπος φύλαξη να βάλεις security...
Ο Χρυσοχοΐδης έκοψε τη φρουρά του Αρχιεπισκόπου μπράβο στον υπουργό. Αμα θέλει φύλαξη ο αρχιεπίσκοπος να βάλει ιδιωτική... Ο Χρυσοχοΐδης έκοψε τη φρουρά του Αρχιεπισκόπου μπράβο στον υπουργό. Αμα θέλει φύλαξη ο αρχιεπίσκοπος να βάλει ιδιωτική... Reviewed by kolompos on Ιανουαρίου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια