Πολακης:Δεν είχε ποτέ σχέση με την Δημοκρατία.

Πολακης:Δεν είχε ποτέ σχέση με τη δημοκρατία, αναρχοαυτονομος, ούτε για το Μπαρουφακη δε κάνει, ξέρει ότι στο ΣΥΡΙΖΑ δε τον θέλουν και το πιθανότερο είναι να τον δούμε υποψήφιο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Τον προστάτευαν τόσα χρόνια όταν νομιμοποιουσε λαθρομετανάστες  που ερχόντουσαν στα παράλια των Χανίων και τους έστελνε με το καράβι στην Αθήνα για να κάνουν καταλήψεις, είναι με τη Ρόζα νερά δεν έχει διαφορές με τη Χρυσή αυγή είναι τα ίδια ακρα από την άλλη μεριά.Ο ΣΥΡΙΖΑ από 1ος στη Κρήτη θα ειναι 2ος στις εκλογές κι αυτός ούτε καν βουλευτής.Ο εκλεκτός του ο Χαιρετακης στο Καστέλι ανέβαζε χυδαίες αναρτήσεις για το  πρωθυπουργό και τη γυναίκα του.Ειναι ντροπή για τα περήφανα Σφακιά, τα αδουλωτα Χανιά, την ανυπότακτα Κρήτη, την πατριωτική Ελλάδα.


Ενας από αυτούς τους απατριδες, φιλοΤουρκους, που καίνε τη σημαία μας και πούλησαν τη Μακεδονία.Επιτελους δε θα είναι ξανά στη Βουλη.Ο Δήμαρχος των διπλών βιβλίων στα Σφακιά που φτύνει στα παλιά του τα παπούτσια τον Τσιπρα και τους συντρόφους του.Αξιος ο μισθός του!


Πολακης:Δεν είχε ποτέ σχέση με την Δημοκρατία. Πολακης:Δεν είχε ποτέ σχέση με την Δημοκρατία. Reviewed by kolompos on Φεβρουαρίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια