Απλός άνθρωπος όπως και πριν έτσι και τώρα. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κασσελάκης


Απλός άνθρωπος ο βουλευτής Γιάννης Κασσελάκης σήμερα στο παλιό λιμάνι των Χανίων όπως κάθε καθημερινός άνθρωπος σαν όλους πήγε και ήπιε τον καφέ του.Χωρις φανφάρες και κουστωδια όπως πολλοί άλλοι τόσα χρόνια.Ενας αντισταρ που τιμά επί δεκαετίες τον άνθρωπο μέσα από το λειτουργημα που κάνει.Θα φέρει ψηφουςστη ΝΔ από κοινωνικά στρώματα που το κόμμα δεν έχει πρόσβαση, από άλλες παρατάξεις, από αριστερούς, κομμουνιστες από φτωχούς μεροκαματιαρηδες, από νεολαία γιατί τα παιδιά του και η οικογένεια του έχουν πολλούς φίλους.



Τα ξημερώματα στην ιχθυόσκαλα και στο Ροκάκη, αργότερα με τους ταξιτζήδες, είμαστε σίγουροι ότι θα δει όλες τις κοινωνικές τάξεις και τους επαγγελματίες.Η προσωπική μας άποψη είναι ότι θα πάει πολύ ψηλότερα από τη προηγούμενη φορά γιατί είναι σεμνός και δε το "πουλάει " αυτό που κάνει.Δε θα βγει ούτε 1ος ούτε 2ος και ούτε τον απασχολεί η θέση που θα πάρει γιατί είναι απλός στρατιώτης.Και γι αυτό το λόγο θα πολεμήσει για τα Χανιά!


Απλός άνθρωπος όπως και πριν έτσι και τώρα. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κασσελάκης Απλός άνθρωπος όπως και πριν έτσι και τώρα. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κασσελάκης Reviewed by kolompos on Φεβρουαρίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια