Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης η Βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στα Χανιά για την Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι της Χαλέπας

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε οικογενειακώς την ακολουθία του επιτάφιου θρήνου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι της Χαλέπας.
Στα Χανιά βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να περάσει οικογενειακά της Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ο πρωθυπουργός το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής  παρευρέθηκε οικογενειακώς στην ακολουθία του Επιτάφιου θρήνου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι της Χαλέπας.



Παρόντες ήταν ακόμη η Ντόρα Μπακογιάννη και η Κατερίνα Μητσοτάκη με τις οικογένειές τους. Παρών και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη.




Ο πρωθυπουργός θα κάνει Ανάσταση σε κλειστό κύκλο, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα θα επιστρέψει στην Αθήνα




Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης η Βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στα Χανιά για την Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι της Χαλέπας Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης η Βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη  Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στα Χανιά για την Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι της Χαλέπας Reviewed by kolompos on Απριλίου 23, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια