Χρ. Μαρκογιαννάκης: Θα στηρίξω την υποψηφιότητα του ανηψιού μου εάν επιλεγεί για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ



Μία συνάντηση που έβγαλε πολιτική είδηση κατέγραψε το πρωί του Σαββάτου σε γνωστό καφέ της πλατείας Δικαστηριωνυ, ο φωτογραφικός φακός.

Τον καφέ τους έπιναν μαζί, ο πρώην βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, με τον ανηψιό του και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.




Σχετικά με την συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα για το εάν ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Χανίων της ΝΔ, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έσπευσε να δηλώσει την αμέριστη στήριξή του στον ανηψιό του, εάν επαληθευτεί αυτό το ενδεχόμενο..


“Θα στηρίξω τον ανιψιό μου όσο μπορώ και καθοιονδήποτε τρόπο εφ’ όσον τον επιλέξουν να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά. Το τονίζω και το ξεκαθαρίζω”, είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Με τη δήλωση του αυτή, ο ίδιος ο έμπειρος πολιτικός, έβαλε δημόσια, εξ αρχής και κατηγορηματικά τέλος, σε οποιαδήποτε πιθανή φημολογία που θα τον  ήθελε να μη στηρίζει μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα του ανηψιού του.

Χρ. Μαρκογιαννάκης: Θα στηρίξω την υποψηφιότητα του ανηψιού μου εάν επιλεγεί για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Χρ. Μαρκογιαννάκης: Θα στηρίξω την υποψηφιότητα του ανηψιού μου εάν επιλεγεί για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Reviewed by kolompos on Απριλίου 30, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια