2,5 εκατ. self tests κορονοϊού έφτασαν σήμερα στην Ελλάδα

Με αεροσκάφος Antonov που προσγειώθηκε σήμερα (15.04.2021) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» παραλήφθηκαν 2,5 εκατομμύρια self tests κορονοϊού.


Συνολικά έχουν παραληφθεί 6,4 εκατομμύρια self tests μέχρι σήμερα και ήδη έχουν διατεθεί σχεδόν 1 εκατομμύριο στους δικαιούχους πολίτες. Από την επόμενη εβδομάδα, προστίθενται στους δικαιούχους 1 εκατομμύριο εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.


Πρόκειται για τους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο, συμπεριλαμβανομένων των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων πώλησης τροφίμων και ποτών, την εστίαση, τις μεταφορές, χερσαίες, θαλάσσιες και αεροπορικές, τις υπηρεσίες καθαρισμού, τα κουρεία, τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής και τις υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων.


Υποχρεωτική επίσης είναι η χρήση για τους υπαλλήλους των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, των Δήμων που απασχολούνται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τους απασχολούμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας, καθώς και τους δικαστικούς λειτουργούς και τους δικαστικούς υπαλλήλους.

2,5 εκατ. self tests κορονοϊού έφτασαν σήμερα στην Ελλάδα 2,5 εκατ. self tests κορονοϊού έφτασαν σήμερα στην Ελλάδα Reviewed by kolompos on Απριλίου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια