Άρχοντας στη Λιβαδειά ο Ατρόμητος!

Οι Περιστεριώτες δεν είχαν πρόβλημα στη βροχή και πήραν άνετο διπλό με 2-0 επί του Λεβαδειακού


Ανώτερος, αλλά χωρίς πολλές φάσεις ο Ατρόμητος...

Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή, με τους γηπεδούχους να δείχνουν από την αρχή ότι το κύριο μέλημά τους ήταν να διαφυλάξουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Οι Περιστεριώτες κυκλοφορούσαν με υπομονή την μπάλα, με τον Γιαννούλη να είναι αρκετά κινητικός από αριστερά, ενώ δραστήριος ήταν και ο Κουλούρης, που είχε και τις δύο σημαντικότερες ευκαιρίες για την ομάδα του.

Μετά το ημίωρο, πάντως, οι Βοιωτοί αισθάνθηκαν λιγότερη πίεση στα καρέ τους, αν και επιθετικά ήταν εντελώς ακίνδυνοι.

Επιβλητικός στη βροχή...

Το β' ημίχρονο έφερε το γρήγορο γκολ για τους φιλοξενούμενους, με τον Βασιλακάκη στο 47' να μην συγχωρεί την αδράνεια της άμυνας των «πράσινων» σε κόρνερ του Ουγκράι.

Ο τελευταίος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και στο 64' «κλείδωσε» το τρίποντο, αξιοποιώντας την ασίστ του Κουλούρη στην αντεπίθεση, με τους παίκτες του Κάναντι να κυριαρχούν σε έναν αγωνιστικό χώρο που είχε βαρύνει από τη δυνατή βροχή.

Ο Μάντζιος έφερε στο παιχνίδι τον Σαβαντογκό και τον Νανγκίς από τον πάγκο, αλλά δεν πήρε ιδιαίτερα πράγματα από αμφότερους επιθετικά, συνεπώς οι «κυανόλευκοι» διαχειρίστηκαν άνετα το καθαρό τους προβάδισμα και πήραν δίκαια το τρίποντο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Χριστακόγλου του Συνδέσμου Χαλκιδικής και τον Νατσιόπουλο του Συνδέσμου Μακεδονίας.

Κίτρινες: 65' Όμο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Eπασί, Αντιλέχου, Ζοάο Φαβάρο (57' Σαβαντογκό), Κρνέτα, Τσαμπούρης, Όμο, Ζησόπουλος (82' Ιωαννίδης), Παντελιάδης, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης (66' Νανγκίς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Βασιλακάκης (90'+1 Ούμπιντες), Ουγκράι (84' Μούγιακιτς), Κουλούρης (90'+3 Κωτσόπουλος)

Άρχοντας στη Λιβαδειά ο Ατρόμητος! Άρχοντας στη Λιβαδειά ο Ατρόμητος!

Reviewed by kolompos on Σεπτεμβρίου 30, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια