Φωτογραφίες από το 1ο Φεστιβάλ Χανιώτη Επαγγελματία-Δείτε ποιοι βραβεύτηκαν και το Αίτημα του Γ.Παυλάκη

Γράφει ο Γιώργος Κιοσσές



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων το 1ο Φεστιβάλ αφιερωμένο στον Χανιώτη Επαγγελματία.


Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα  με τον χαιρετισμό των οργανωτών και συνδιοργανωτών. Διοργανώτρια είναι η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων με το φεστιβάλ να γίνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων – Περιφέρεια Κρήτης και τους Δήμους Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου, Κισσάμου, Καντάνου – Σελίνου και Σφακίων και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Χανίων.


Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ, Γιάννης Παυλάκης ζήτησε από τον Δήμο Χανίων την παραχώρηση του Ρώσικου στρατώνα για τις ανάγκες τις ομοσπονδίας.




Το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Α.Βουλγαράκης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων Ευτύχης Κονταξάκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, εκπρόσωποι του ΒΕΧ και αρκετός κόσμος.






Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν ιστορικές ρετρό φωτογραφίες από επαγγελματίες των Χανίων, βιοτεχνίες και καταστήματα της πόλης και να αναπολήσουν παλιές εποχές.




Δεν έλειψαν και οι βραβεύσεις με τους διοργανωτές να τιμούν Παλαίμαχους  Επαγγελματίες και Βιοτέχνες των Χανίων. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Κατάκης Ανδρέας (Έμπορος υποδημάτων), Στυλιανάκης Αλέκος (Φανοποιός), Καμπουράκης Γιώργος (Επιπλοξυλουργός-πρώην Πρόεδρος Ομοσπ. Βιοτεχνών Χανίων), Βαβουλές Σπύρος (Ηλεκτρολόγος), Βασιλογιαννάκης Δημήτρης (Βυρσοδέψης), Αντωνογιαννάκης Αντώνης (Ελασματουργός-Μηχανουργός) και Μαρεντάκης Βαγγέλης (Ράφτης).




Η βραδιά κλείνει με χορούς και με τραγούδια από το κρητικό μουσικό συγκρότημα του Γ. Μαγγελάκη και χορευτικά συγκροτήματα.

Φωτογραφίες από το 1ο Φεστιβάλ Χανιώτη Επαγγελματία-Δείτε ποιοι βραβεύτηκαν και το Αίτημα του Γ.Παυλάκη Φωτογραφίες  από το 1ο Φεστιβάλ Χανιώτη Επαγγελματία-Δείτε ποιοι βραβεύτηκαν και το Αίτημα του Γ.Παυλάκη

Reviewed by kolompos on Σεπτεμβρίου 30, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια