Με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αποφυλακίσθηκε ο Φλώρος

Γράφει ο Γιώργος Κιοσσές

Με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αποφυλακίσθηκε ο Φλώρος της Energa!!Κύριε Πολάκη πως δεν ελέγχθηκε η γιατρός?Ποιος την έβαλε?Ποιος το σκηνοθέτησε όλο αυτό κάτω από την μύτη σας?

Πλαστές είναι οι ιατρικές γνωματεύσεις, στις οποίες βασίστηκε η απόφαση αποφυλάκισης του καταδικασμένου για το σκάνδαλο Energa Αριστείδη Φλώρου! Αυτό προκύπτει από σχετικό έγγραφο  της διοικήτριας του Ευαγγελισμού Π. Γκουλάκη – Μητσάκη.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, το οποίο αποκαλύπτει το έγγραφο, η γιατρός που έβαλε υπογραφή στη σχετική γνωμάτευση δεν υπήρξε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ, με αποτέλεσμα η σφραγίδα της να είναι «ανυπόστατη», ενώ επιπρόσθετα  δεν υπήρξε καμία υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ» ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.

Σημαντικό, είναι επίσης το γεγονός, πως τα αποτελέσματα της μελέτης δεν συνοδεύονται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap, κάτι που είναι απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία ιατρική βεβαίωση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου.

Με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αποφυλακίσθηκε ο Φλώρος Με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αποφυλακίσθηκε ο Φλώρος Reviewed by kolompos on Αυγούστου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια