ΕΧΟΥΜΕ (ΚΑΙ) ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

γράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος

ΕΧΟΥΜΕ (ΚΑΙ) ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ
Η Δούρου ξεπέρασε και τον-όλα τα υπόσχομαι, και με το ΠΑΟΣΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ-Αρναουτάκη, ο οποίος έχει κολλητηλίκια με όλο το παλιό καλό διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό και σύστημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παίρνει ποσοστά δικτατορίας αφού έχοντας το προνόμιο να μοιράζει λεφτά παίζει μπάλλα μόνος του. Βάλτε του είπαμε απέναντι κανένα κομάντος που να ξέρει από προγράμματς Ευρωπαικά, ή κανένα σοβαρό τεχνοκράτη να δει την σκόνη του. Ο Κουράκης να κατέβει θα κερδίσει αλλά αυτός πάει να ξαναπάρει το Δήμο στο Ηράκλειο. Διαβάστε όμως για τη Δούρου:Σε επίτιμη διδάκτορα του πανεπιστημίου του Essex αναγορεύτηκε πρόσφατα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε η κ. Δούρου είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την εμπειρία του εμπλουτισμού των γνωστικών εφοδίων, που της προσέφερε το Πανεπιστήμιο. Το πόσο την βοήθησαν αυτά τα εφόδια οι συγγενείς των σχεδόν 100 νεκρών το διαπίστωσαν με τον πιο επώδυνο τρόπο.

ΕΧΟΥΜΕ (ΚΑΙ) ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ (ΚΑΙ) ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. Reviewed by kolompos on Ιουλίου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια