ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.

γράφει ο Γιώργος Κιοσσές

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΝΔΡΕΑ, ΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΓΚΑΡΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Για πολλοστή φορά χωρίς ρεύμα χτες, αστοχία υλικού λέει(!) ο Στεργιάννης της ΔΕΥΑΧ για τους αγωγούς που σπάνε και ξανασπάνε και πλημυρρίζει η πόλη στο σκατό, τίγκα στα σκουπίδια οι κάδοι, μία μικρή χωματερή η πόλη, ο νομός, το νησί, η χώρα ολόκληρη. Δεν υπάρχει σωτηρία. Όταν ο δημοσιογράφος κ. Κόλλιας ανέφερε ότι «το πρωί της Τρίτης στενός / στενή συνεργάτης / συνεργάτρια υπουργού καλούσε δημοσιογράφους στο τηλέφωνο και τους εξηγούσε πως δεν πρέπει να γράψουν για τους νεκρούς προκειμένου να μην πληγεί η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό», τότε πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία. ΣτηνΕλλάδα κάποια στιγμή θα γίνει ότι έγινε στην Αίγυπτο, την Λιβύη και τις πρώην ανατολικοευρωπαικές χώρες πριν χρόνια, ότι θα γίνει στην Τουρκία πριν από εμάς. Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος, όταν θα πάρει χαμπάρι πως όλα κρέμονται σε μία κλωστή που μόλις σπάσει ο σώζων εαυτό σωθήτω. Τόσο απλά.Δε΄τε αναλυτικά την ανάρτηση του δημοσιογράφου για να καταλάβετε την Μπανανία που ζούμε: Δείτε την ανάρτησή του:
“Το πρωί της Τρίτης στενός / στενή συνεργάτης / συνεργάτρια υπουργού καλούσε δημοσιογράφους στο τηλέφωνο και τους εξηγούσε πως δεν πρέπει να γράψουν για τους νεκρούς προκειμένου να μην πληγεί η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό! Όταν οι εμβρόντητοι δημοσιογράφοι εξηγούσαν σε αυτόν / αυτήν πως ακόμα και αν δεν γράψουν οι διαπιστευμένοι συντάκτες του συγκεκριμένου υπουργείου θα γράψουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ εισέπρατταν ένα ωραίο “έτσι μου είπε ο / η υπουργός, έχουμε μιλήσει και με το … και το …” και ανέφερε τα ονόματα δύο φορέων του κλάδου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. Reviewed by kolompos on Ιουλίου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια