Περίπτερο στο Ενετικό Λιμάνι: Το «ξήλωσε» ο Δήμος Χανίων και αναβαθμίστηκε η περιοχή 



«Τέλος εποχής» για το περίπτερο του Ενετικού λιμανιού στην αρχή της οδού Κανεβάρου,κοντά στο συντριβάνι.










Συνεργείο του Δήμου Χανίων βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σημείο, παρόντος και του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα και ξήλωσε το περίπτερο που ήταν εδώ και καιρό ανενεργό. Ενέργεια στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων, όπως άλλωστε συνέβη και με εκείνο στην οδό Ζυμβρακάκηδων, προ ημερών. Περίπτερα που έχουν χαρακτηριστεί «σχολάζοντα»…


Καταστηματάρχης μάλιστα, έκλεψε την παράσταση αφού άνοιξε σαμπάνια στον Τάσο Βάμβουκα!


Στο σημείο υπάρχει και δέντρο το οποίο με τις ρίζες του έχει σπάσει το πεζοδρόμιο, ωστόσο, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων η ζημιά θα επιδορθωθεί.








Ο Δήμαρχος Χανίων ρωτήθηκε και για το περίπτερο (στη χερσαία ζώνη του Ενετικού λιμένα) που έχει δημιουργήσει και επεισόδιο με την οικογένεια του ιδιοκτήτη του. Ανέφερε ότι θα απομακρυνθεί στο τέλος της φετινής τουριστικής περιόδου.








Ο Δήμαρχος Χανίων ρωτήθηκε και για την τροφοδοσία καταστημάτων από οχήματα που μπάινουν στο λιμάνι,ακόμα και μετά το πέρας του ωραρίου (9 το πρωί)

Περίπτερο στο Ενετικό Λιμάνι: Το «ξήλωσε» ο Δήμος Χανίων και αναβαθμίστηκε η περιοχή  Περίπτερο στο Ενετικό Λιμάνι: Το «ξήλωσε» ο Δήμος Χανίων και αναβαθμίστηκε η περιοχή 

Reviewed by kolompos on Απριλίου 30, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια