Μια βραδιά γεμάτη αγάπη για τον Γιώργο οργανώθηκε την Δευτέρα 11/03/2024 στα Χανιά στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Κανάρια.


Με κεντρικό πρωταγωνιστή, έναν πραγματικό αγωνιστή τον Χανιώτη Γιώργο Καλαϊτζιδάκη, με “όχημα” το μοναδικό Ανδρέα Μανωλαράκη και το συγκρότημα του και  δεκάδες Χανιώτισσες και Χανιώτες, απέδειξαν πως ακόμη και σε δύσκολους καιρούς, εξακολουθύν να παραμένουν αλληλέγγυοι και να ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους.


Στόχος τη φιλανθρωπικής βραδιάς που οργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο Κανάρια, ήταν να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό, για την αγορά ενός αναπηρικού οχήματος, το οποίο έχει πραγματικά ανάγκη, ο αγαπητός Γιώργος.


Αγγελική βερυκάκη σκανδαλάκη ραδιοφωνική παραγωγός και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας αλληλεγγύης του ράδιο amore 87,5 χανιά κρήτης.....

Είμαστε δίπλα στον γιώργο στηρίζουμε τον γιώργο στηρίζου

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!

Ο Γιώργος Καλαϊτζιδάκης, ετών 27, ΑμεΑ με σοβαρά προβλήματα υγείας, χρειάζεται την στήριξή μας, για να καταφέρει να αγοράσει αυτοκίνητο με ράμπα, το οποίο θα χρησιμοποιεί η οικογένειά του, για τις μετακινήσεις του.

Πάσχει - μεταξύ άλλων - από τετραπληγία, μυϊκή δυστροφία, καρδιακά, αναπνευστικά προβλήματα και εγκεφαλίτιδα, η οποία προκλήθηκε από ατύχημα που είχε με το αναπηρικό αμαξίδιο.

Μέχρι σήμερα, η μεταφορά του σε γιατρούς αλλά και προπονήσεις (ασχολείται με το άθλημα boccia), πραγματοποιείται με Ι.Χ.

Απαιτείται κάποιος να τον σηκώνει και έχει γίνει πολύ δύσκολη η καθημερινότητα, καθώς ο ίδιος τα τελευταία χρόνια, δεν έχει δύναμη στα κάτω άκρα, για να βοηθήσει στην είσοδο - έξοδο σε οχήμα.

Επιπλέον, κρίνεται πλέον απαγορευτικό να τον σηκώνουν, καθώς από την πίεση, επιβαρύνονται τα όργανά του.

Η οικογένεια, της οποίας και άλλα μέλη αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, δεν δύναται να προβεί στην αγορά.

Για τον λόγο αυτό, θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική βραδιά, στο κέντρο "Κανάρια", την δευτέρα 11 Μαρτίου Ώρα έναρξης 20:00 μμ.

Μια βραδιά γεμάτη αγάπη για τον Γιώργο οργανώθηκε την Δευτέρα 11/03/2024 στα Χανιά στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Κανάρια. Μια βραδιά γεμάτη αγάπη για τον Γιώργο οργανώθηκε την Δευτέρα 11/03/2024 στα Χανιά στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Κανάρια. Reviewed by kolompos on Μαρτίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια