Στο “Μίκης Θεοδωράκης” ξεκίνησε η εβδομάδα οδικής ασφάλειας που διοργανώνεται από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.


Με εκδήλωση στο “Μίκης Θεοδωράκης” ξεκίνησε η εβδομάδα οδικής ασφάλειας, που διοργανώνεται από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Πολλά είναι τα σχολεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή, προκειμένου να επισκεφθούν τον χώρο, να μάθουν για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να ενημερωθούν και να συνομιλήσουν με το προσωπικό της Τροχαίας.

Σύμφωνα με την Διοικητή της Τροχαίας, Μάρθα Κίτσιου, περίπου 1.000 παιδιά θα περνούν καθημερινά από το “Μίκης Θεοδωράκης”.

Ανάμεσα στους ομιλητές της εκδήλωσης και ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης, Μανώλης Κονταρός, ο οποίος είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος και τόνισε ότι η εκδήλωση είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να περάσουν μηνύματα σε όλη την κοινωνία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Διευθυντής της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων, Μιλτιάδης Καστανάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατακόρυφη άνοδο των τροχαίων δυστυχημάτων την περίοδο του καλοκαιριού.

Στο “Μίκης Θεοδωράκης” ξεκίνησε η εβδομάδα οδικής ασφάλειας που διοργανώνεται από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων. Στο “Μίκης Θεοδωράκης” ξεκίνησε η εβδομάδα οδικής ασφάλειας που διοργανώνεται από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων. Reviewed by kolompos on Δεκεμβρίου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια