Με την καθιερωμένη Δοξολογία στην Μητρόπολη Χανίων για την εορτασμό. της επέτειο της 28ης Οκτωβρίου – παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη


Με την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στην Μητρόπολη Χανίων ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Επετείου.

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, φορέων, πολιτικών και θεσμικών αρχών καθώς και πολιτών τελέστη η καθιερωμένη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνός.

Τον πανηγυρικό της ημέρας, εκφώνησε ο κ. Νικόλαος Δόβρος Διευθυντής του 8ου Δημοτικού σχολείου Χανίων.

Στη συνέχεια θα τελεστή επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων και κατάθεση στεφάνων από τον Πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη, βουλευτές του Νομού και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, αρχών και φορέων.
Με την καθιερωμένη Δοξολογία στην Μητρόπολη Χανίων για την εορτασμό. της επέτειο της 28ης Οκτωβρίου – παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη Με την καθιερωμένη Δοξολογία στην Μητρόπολη Χανίων για την εορτασμό. της επέτειο της 28ης Οκτωβρίου –  παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη Reviewed by kolompos on Οκτωβρίου 28, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια