ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ KOLOMPOS.GR. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ SITE ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΔΩ!



Από Δευτέρα θα σας έχουμε καθημερινά φρέσκα νέα και ειδήσεις από όλα όσα έχουν συμβεί, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου, αφού κλείσαμε μία νέα συνεργασία με ένα ειδικό εκλογικό αναλυτή που θα μας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσουμε όλα τα γεγονότα, τις αποφάσεις, τις διαδικασίες και τα τεκταινόμενα γύρω από τις εκλογές.
Από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου με απευθείας ανταποκρίσεις από εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις θα τα διαβάζετε όλα στο kolompos.gr. Από εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις. Από τα επιτελεία των υποψηφίων και τους ίδιους.
Συντονιστείτε στο kolompos.gr για να μάθετε γιατί τι γίνεται στο Δήμο Χανίων με την υποψηφιότητα Χατζηδάκη που διχάζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ, για την υποψηφιότητα Κασσελάκη στο Δήμο Πλατανιά που παίζει δυνατά για το Δήμο, για την υποψηφιότητα Κουκιανάκη στον Αποκόρωνα και τη μάχη του Β γύρου, για τη σφαγή στο Καστέλι και το Δήμο Κισάμου όπου Σταθάκης, Μουντάκης, Παρτσαλάκης κατεβαίνουν με αξιώσεις απέναντι στο νυν Δήμαρχο Γιώργο Μυλωνάκη, για τα Σφακιά και την κόντρα Κοπάση-Ζερβού, για το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας και τις μάχες που έγιναν και γίνονται ως το τέλος για να μπουν ή και να μη μπουν διάφοροι, τα τηλέφωνα, τις ίντριγκες, κλπ, κλπ.
Εμείς θα τα γράφουμε πρώτοι και οι άλλοι θα μας αντιγράφουν!
Και κάτι τελευταίο. Εμείς εκβιασμούς σαν άλλους δε κάνουμε. Που σήμερα γράφουμε τα χειρότερα για κάποιον για να μας δώσει διαφήμιση αύριο. Ούτε έχουμε ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες από πίσω. Ούτε είμαστε δέσμιοι πολιτικών. Οι άλλοι γλείφουν εκεί που φτύνουν και εξαρτώνται από τους άλλους. Εμείς είμαστε απλοί, λαϊκοί, καθημερινοί, φτωχοί και δεν έχουμε καμιά μεγαλομανία ούτε θέλουμε εξουσία, ούτε είμαστε άπληστοι, ούτε έχουμε από το παρελθόν βαρίδια, ούτε πατάμε επί πτωμάτων, κάνουμε το κέφι μας και τη πλάκα μας.
Ας δώσουν το ένα χιλιοστό από τα τρόφιμα που έχουμε δώσει εμείς στις φτωχές οικογένειες και ας έρθουν μετά να μας μιλήσουν. Τουμπεκί ψιλοκομμένο όλοι για το χρήμα, τις διαφημίσεις και τα συμφέροντα. Εμείς ούτε χλιδάτους γάμους κάνουμε ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας, ούτε τίποτα.
Εμείς δε παίρνουμε τηλέφωνο τον Αρναουτάκη και τους Δημάρχους και τους επιχειρηματίες, εμείς δε κόβουμε ταρίφες για διαφήμιση, δε παίρνουμε κεφάλια, δεν είμαστε σώγαμπροι, δεν χρωστάνε οι αείμνηστοι γονείς μας πουθενά, δεν έχουμε ταπώσει κόσμο, είμαστε ολοκάθαροι, την οικογένειά μας τη ξέρει η κοινωνία μισό αιώνα, ταπεινοί, με το κεφάλι σκυφτό, στο μεροκάματο μια ζωή.
Ούτε τα παιδιά μας στο Δημόσιο βάλαμε, ούτε προσκλήσεις πρώτο τραπέζι πίστα παίρνουμε, ούτε στα τραπέζια πάμε, ούτε ανάγκη έχουμε ένα πιάτο φαΐ.
Δε μας ενδιαφέρουν οι άλλοι, αν θέλαμε έχουμε ράμματα για τη γούνα όλων αλλά δε μας ενδιαφέρει. Ας μας κοροϊδεύουν, ας μας χλευάζουν, ας μη μας υπολογίζουν, ούτε τους φίλους που έχουμε έχουν, ούτε τα κονέ, ούτε τίποτα. Δε τους βλέπουμε καθόλου, αλλά αν μας ενοχλήσουν θα δουν τη δύναμή μας που λέει κι ο φίλος μας ο Κονταρός.
Από Δευτέρα και κάθε μέρα θα διαβάζετε τα πάντα εδώ, και οι τιμές για τη διαφήμιση είναι το 1/10 των άλλων, γιατί εμείς ούτε τα παίρνουμε, ούτε τίποτα. Θέλουμε να περνάμε καλά και τίποτε άλλο.

Γράφει Δημήτρης Νίκας
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ KOLOMPOS.GR. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ SITE ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΔΩ! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ KOLOMPOS.GR. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ SITE ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΔΩ! Reviewed by kolompos on Αυγούστου 18, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια