Σε ανάρτηση στο Facebook για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων στον Δήμο Κισάμου προχώρησε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» Γιώργος Μυλωνάκης.


Σε ανάρτηση στο Facebook για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων στον Δήμο Κισάμου προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού «Κίσαμος – Πρωτεύουσα – Δύναμη» Γιώργος Μυλωνάκης

Σε αυτήν, ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει τα εξής:

«Επειδή στους πολλούς φαίνεται παράταιρο και σχεδόν αλλόκοτο το πολύ φυσιολογικό φαινόμενο της συμμετοχής μελών της ίδιας οικογένειας σε διαφορετικό προεκλογικό σχήμα…

Κι επειδή οι εισερχόμενες πληροφορίες στο συνδυασμό μας αναφέρουν ότι οι υπόλοιποι σχηματισμοί αντιμετωπίζουν απτές δυσκολίες στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου τους.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού “Κίσαμος – Πρωτεύουσα – Δύναμη” έχω να παρατηρήσω τα εξής:

1. Οι εκλογές είναι καθαρή δημοκρατική διαδικασία και μεγάλη γιορτή της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών. Ο καθένας κρίνει και επιλέγει με ποιον θα ταυτιστεί.


2. Είναι λοιπόν και δημοκρατικό και απολύτως υγιές να συμβαίνει και να αποτυπώνεται η διαφορετικότητα μέσα σε ένα σπίτι ή μεταξύ φίλων συγγενών και στενών συνεργατών.

3. Η δίκη μας ομάδα είναι έτοιμη από καιρό, συμπαγής και με συνοχή, ταυτισμένη με το πλάνο μας για το δημόσιο συμφέρον κι αποφασισμένη να αγωνιστεί ξανά για τη μεγάλη νίκη. Με ποιοτική αναβάθμιση και νέα ολόφρεσκα στελέχη, μα κυρίως με την εμπειρία και την αξιοπιστία που οι δημότες μας γνωρίζουν κι εμπιστεύονται τόσα χρόνια».


Σε ανάρτηση στο Facebook για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων στον Δήμο Κισάμου προχώρησε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» Γιώργος Μυλωνάκης. Σε ανάρτηση στο Facebook για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων στον Δήμο Κισάμου προχώρησε  ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» Γιώργος Μυλωνάκης. Reviewed by kolompos on Αυγούστου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια