Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάς


Ο κ. Σταθάκης εξακολουθεί να πολιτεύεται με την τακτική που του ταιριάζει, με χαμηλού επιπέδου ασαφή δημόσιο λόγο, διαστρέβλωση της αλήθειας και ακατάσχετη λασπολογία.

Όλοι γνωρίζουν ότι με αυτή την τακτική, στην 5ετια που ο ίδιος διοίκησε τον Δήμο, κατάφερε σε όλα τα μεγάλα και σημαντικά θέματα να τοποθετήσει απέναντί του σχεδόν το σύνολο των θεσμικών φορέων αλλά ακόμα και πολλούς απ’ τους στενούς συνεργάτες του. 

Το αποτέλεσμα ήταν μια τραγική 5ετία οπισθοδρόμησης του δήμου.

Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει στην σκέψη του, τα περι νομιμότητας και πολιτικής ηθικής.

Σχετικά με τα περί πολιτικής ηθικής, είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει υποδείξεις, όταν οι πάντες γνωρίζουν τις απίθανες διαδρομές του, στην αγωνιώδη προσπάθεια να κρατηθεί πολιτικά ζωντανός. 

Ο κόσμος γνωρίζει τα πεπραγμένα και την αξιοπιστία όλων. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα σπαταλήσουμε τον χρόνο μας σε αυτό το ευτελές και πολιτικά ανήθικο επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης και λασπολογίας. 

Υπενθυμίζουμε τη δική μας πολιτική υπεύθυνη στάση στα πράγματα και την προσήλωσή μας στα μεγάλα θέματα του Δήμου. 

Τον ενημερώνουμε αυτό που όλοι έχουν αντιληφθεί, δηλαδή ότι σε λίγες βδομάδες ο λαός της Κισάμου θα τον τοποθετήσει ξανά στην αντιπολίτευση του Δήμου.
Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάς Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάς Reviewed by kolompos on Αυγούστου 31, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια