Πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα από τη τελευταία επίσκεψη του κλιμακίου των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στα Χανιά το βράδυ της Παρασκευής.

Πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα από τη τελευταία επίσκεψη του κλιμακίου των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στα Χανιά το βράδυ της Παρασκευής. Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές ήταν εκεί και φυσικά ο κόσμος της ΝΔ, οι άνθρωποι που μέρα νύχτα στηρίζουν τον αγώνα και έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής που τυπικά έληξε ο προεκλογικός αγώνας. Η πίστη για το 4-0 στις εκλογές της Κυριακής είναι ισχυρή, όπως και η διάχυτη αισοδοξία, την ίδια ώρα που η τεράστια σε όγκο και παλμό συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Σύνταγμα με δεκάδες χιλιάδες κόσμο έσπασε όλα τα ρεκόρ και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά οι τέσσερις πρώτοι σε ψήφους τη προηγούμενη φορά Ντόρα Μπακογιάννη, Σέβη Βολουδάκη, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, Βασίλης Διγαλάκης είναι έτοιμοι για την νέα τους κοινοβουλευτική θητεία αφού όλοι πιστεύουν ότι η ΝΔ θα βγάλει 4 βουλευτές, ενώ από κοντά και οι άλλοι δύο υποψήφιοι Γιάννης Κασσελάκης και Χαρίκλεια Ντερμανάκη, όλοι μία παρέα, μαζί με τους φίλους του κόμματος γιότρτασαν τη λήξη της προκλογικής περιόδου με κέφι, χορό, αισιοδοξία και ευχές για καλά αποτελέσματα. Αύριο όλοι χαλαρώνουν, ο αγώνας φυσικά συνεχίζεται μέχρι το κλείσιμο της κάλπης και τη Κυριακή το βράδυ το ραντεβού κλείστηκε και πάλι στο εκλογικό κέντρο στα Νέα Καταστήματα στη πλατεία 1866, όπου όλοι θα γιορτάσουν μία ακόμα νίκη για το Χανιώτη πρώην και νέο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα από τη τελευταία επίσκεψη του κλιμακίου των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στα Χανιά το βράδυ της Παρασκευής. Πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα από τη τελευταία επίσκεψη του κλιμακίου των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στα Χανιά το βράδυ της Παρασκευής. Reviewed by kolompos on Ιουνίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια