Ανάκληση και εκ νέου προκήρυξη του διαγωνισμού για τον αιγιαλό


Ανακάλεσε τις αποφάσεις της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χανίων, αναφορικά με την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και προχωρά σε επαναπροκήρυξη των διαγωνισμών για ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνες και δημόσιο χώρο.

Η ανάκληση έγινε καθώς οι τιμές καθορίζονται από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, που ζητά από τον Δήμο να κάνει εκ νέου την διαδικασία.

Ειδικότερα, στη συνεδρίαση της Τρίτης, η Οικονομική Επιτροπή πήρε μία σειρά από αποφάσεις που αναφέρονται στην παραχώρηση χρήσης αιγιαλού.

Ετσι, αποφασίστηκε να καταρτιστούν οι όροι και να συνταχθεί η διακήρυξη ανοικτής, προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας παραχώρησης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού σε τρίτους έναντι ανταλλάγματος έως 31-12-2025 για τις καντίνες σε Κλαδισό, Τερσανά, Σταυρό (2), Άγιο Ονούφριο, Καλάμι, Βλητές, Αγία Κυριακή, Αγία Μαρίνα (3), Καλαθάς.

Επίσης, αποφασίστηκε να καταρτιστούν οι όροι και να συνταχθεί η διακήρυξη ανοικτής, προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας παραχώρησης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού σε τρίτους έναντι ανταλλάγματος έως 31-12-2025 για ομπρέλες και καθίσματα στις ίδιες με τις πιο πάνω αναφερθείσες περιοχές.

Τέλος αποφασίστηκε η διενέργεια δημόσιας ανοικτής, προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση Δημοτικού Χώρου στην περιοχή Λουτράκι Ακρωτηρίου, του Δήμου Χανίων. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα από 9:00 π.μ. έως 09:30 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας προς τούτο Επιτροπής, στο Δημαρχείο Χανίων, δ/νση Κυδωνίας 29, Χανιά τ,κ, 73135 (αίθουσα τύπου). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα νομικά ή φυσικά πρόσωπα ή ενώσεις ή κοινοπραξίες αυτών. Για τις ενώσεις απαιτείται να έχει ολοκληρωθεί η σύσταση τους.

Ανάκληση και εκ νέου προκήρυξη του διαγωνισμού για τον αιγιαλό Ανάκληση και εκ νέου προκήρυξη του διαγωνισμού για τον αιγιαλό Reviewed by kolompos on Μαΐου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια