ΜΕΧΡΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ


ΟΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΕΧΡΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
ΑΠΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΑ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ


Ο Πολάκης ξέρει ότι δε τον σώζει κανείς, ούτε ο Κατρούγκαλος, ούτε ο Σπίρτζης, ούτε ο Ραγκούσης, ούτε ο Σκουρλέτης, ούτε η Αχτσιόγλου, ούτε ο Τζανακόπουλος, ούτε οι υπόδικοι καταδικασθέντες Παπάς, Παπαγγελόπουλος κλπ.
Είναι διαγραμμένος ήδη, ο Τσίπρας θα πάρει απλά αυτή την εβδομάδα τις μετρήσεις και θα τον τελειώσει και τυπικά γιατί ξέρει πόσο κακό του κάνει. Αν παρ ελπίδα τον κρατήσει όπως ίσως και ενδόμυχα να θέλει, ξέρει ότι η διαφορά από τη ΝΔ στις πρώτες εκλογές θα είναι διψήφια από μονοψήφια που είναι τώρα. Στη ΝΔ παρακαλούν να τον κρατήσει, αλλά ο Τσίπρας δεν είναι χαζός και όσο και αν θέλει να διχάσει, τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω και θα ακούσει Τσακαλώτο, Σταθάκη, Ξανθό και άλλους.
Ο Πολάκης πάντως φλερτάρει με προανακριτική και εξεταστική και ειδικά δικαστήρια γιατί άλλωστε του αρέσουν και αυτά και αν δεν είχε γίνει αυτό που έγινε στα Τέμπη θα είχε πρόβλημα. Στην ουσία ευθυγραμμίζεται με αναρχικούς, ακροαριστερούς εξωκοινοβουλευτικούς, πέρα ακόμα και από ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και φυσικά καίει και την όποια πιθανότητα είχε ποτέ για να πάει με το Μπαρουφάκη, τη Ζωή, για ΚΚΕ κλπ δε γίνεται λόγος καν.
Ο Πολάκης φαντασιώνεται ότι είναι ο Ρομπέν των Δασών, ο Τσε Γκεβάρα, ο Φιντέλ, ο Πούτιν, ο Ερντογάν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, για να μη πούμε ο Χίτλερ και ο Μουσσολίνι.
Ο άνθρωπος δεν έχει σχέση με την κοινοβουλευτική Δημοκρατία, είναι φανερό ότι δεν μπορεί, άλλωστε η πολύ Δημοκρατία βλάπτει για τον Πολάκη, φαντασιώνεται νέες σχολές Δικαστών, κατάργηση ανεξάρτητων αρχών, έλεγχο της Δικαιοσύνης, κατάλυση του κράτους δικαίου, πλατείες, ίσως και ένοπλο αγώνα πόλης, γουρουνάδικα, βουνά και τέτοια.
Υπό μία ευρεία έννοια αυτεπαγγέλτως η Δικαιοσύνη μπορεί να τον καθίσει στο σκαμνί με την πλειοψηφία της Βουλής, οι τρομοκράτες διαφέρουν από αυτόν μόνο στο ότι σκοτώνουν, κατά τα λοιπά το σκεπτικό, η ιδεολογία, τα πάντα παραπέμπουν σε αντάρτικο.
Δεν τον ενδιαφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταβαραθρώνεται στη Κρήτη πλέον, είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν θέλει τη θεσμική δημοκρατία που υπάρχει, ούτε προεδρευομένη, προεδρική, τίποτα από όλα αυτά, είναι οπαδός της Μακεδονίας που ψήφισε το όνομα, του μοιρασμένου Αιγαίου με τους Τούρκους, της Ελλάδος που δεν έχει σήμερα, της μετακίνησης δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών με κανονικά πλοία και αεροπλάνα και λεωφορεία και τρένα από Πακιστάν, Τουρκία, Αφγανιστάν, Αφρικανικές χώρες, δεν έχει θέμα να γεμίσει τζαμιά και μουσουλμάνους τη χώρα, να μετατρέψει ακόμα και εκκλησίες σε τζαμιά όπως έκανε ο Ερντογάν στην Αγία Σοφία, να αλλάξει τη σημαία με την ημισέλινο, με τη σημαία της Αλγερίας, με τη σημαία των πειρατών που κάνουν ρεσάλτο στη Νιγηρία, ο άνθρωπος είναι αλλού γενικά!! Τάλε κουάλε και ο Χαιρετάκης στη Κίσσαμο, ο οποίος αν ανοίξει το στόμα του μπορεί και να τον φτάσει τον Παυλάρα. Ο μαθητής μπορεί άνετα να ξε(πε)ράσει (σ)το δάσκαλο.
Δύσκολη η καλογερική και σημασία δεν έχει ότι τον..γλεντάει ακόμα κι ο  Άδωνις, αλλά ξέρει κι ο ίδιος ότι δε φτάνει η ομπρέλλα όχι για τη βροχή που δεν υπάρχει….Καλά ξέτελα!!!!
Ας πάρει μερικά λεπτά ακόμα δημοσιότητας όσα αρκούν για να διαβαστεί το κείμενο, γιατί θα του χρειαστούν στο μέλλον σιγά σιγά…

ΜΕΧΡΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ Reviewed by kolompos on Μαρτίου 08, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια