Η Ελένη” της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη πήρε προαγωγή κι έγινε Αστυνομικός Υποδιευθυντής



Αδιαμφισβήτητα είναι μια από τις μεγάλες Κυρίες της Ελληνικής Αστυνομίας τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη. Ο λόγος για την νυν διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ, Ελένη Παπαθανασίου, η οποία έχει κερδίσει τον σεβασμό, όχι μόνο των συναδέλφων της αλλά και όλων εκείνων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, την συναναστρέφονται.


Η επί σειρά ετών, υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διευθύνσεις Κρήτης, το 2021, παρέδωσε την σκυτάλη στην Σοφία Λογαρίδου – ένα ακόμη εξαιρετικό κορίτσι της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη – προκειμένου ν’ αναλάβει την νευραλγική θέση, στην διοίκηση του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Η εξαιρετική της πορεία, από οποιοδήποτε πόστο κι αν υπηρέτησε, την έκανε απολύτως αναγκαία για τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη.

Η πορεία αυτή, είναι και το όχημα που την οδήγησε σε μια προαγωγή, την οποία οι πάντες συμφωνούν ότι την δικαιούνταν και την άξιζε.


Η Ελένη” της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη πήρε προαγωγή κι έγινε Αστυνομικός Υποδιευθυντής Η  Ελένη” της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη πήρε προαγωγή κι έγινε Αστυνομικός Υποδιευθυντής Reviewed by kolompos on Φεβρουαρίου 21, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια