Την πρωτοχρονιάτικη πίτατης έκοψε Η Ναυτιλιακής Εταιρίας Cretan Daily Cruises ημερήσιες κρουαζιέρες στα γραφεία της στο Καστέλι Κισσάμου


Οπως ξέρουμε κάθε χρόνο τον πρώτο λόγο τον έχει ο Πατριάρχης και ιδρυτής της εταιρείας Θανάσης χηνόπουλος.


 Οπως αναφέρουν στην προσωπική σελίδα facebook «πατριάρχης» της εταιρίας Θανάσης Χηνόπουλος έκανα την αρχή


Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το προσωπικό και οι μέτοχοι της κρητικής ναυτιλιακής εταιρίας Cretan Daily Cruises στα γραφεία της επιχείρησης στο Καστέλι Κισσάμου. 



Την «αρχή» έκανε ο «πατριάρχης» της εταιρίας Θανάσης Χηνόπουλος, ο οποίος περιχαρής τόνισε μεταξύ άλλων: «Κάθε χρόνο μεγαλώνουμε και αυτό γίνεται όμορφα και με πίστη στους στόχους μας, τους οποίους με την εξαιρετική συνεργασία όλων μας φέρνουμε εις πέρας. Εύχομαι σε όλους το πολυτιμότερο αγαθό: ΥΓΕΙΑ! Να είστε όλοι καλά, να χαίρεστε τις οικογένειές σας, αλλά και αυτή την «οικογένεια» εδώ, που χτίσαμε όλοι μαζί από το μηδέν. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μας τιμάτε με την συνεργασία σας και που ομορφαίνετε τη δουλειά μας με το χαμόγελό σας»!



Για την ιστορία, το φλουρί το κέρδισε ο συνάδελφος και συνεργάτης Παναγιώτης Αναγνωστάκης. Του ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερός στη ζωή του. 
Παρόντες ήταν επίσης οι μέτοχοι Κώστας Μάμαλης και Περικλής Χηνόπουλος. 

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Αντώνιος Κουμής, ο οποίος εξήρε τον "σπουδαίο κοινωνικό ρόλο που επιτελεί η εταιρεία, τόσο στην Κίσσαμο, όσο και στην υπόλοιπη Κρήτη". Τον ευχαριστούμε θερμά για τα λόγια του και που πάντα βρίσκεται στο πλευρό μας! 



Την πρωτοχρονιάτικη πίτατης έκοψε Η Ναυτιλιακής Εταιρίας Cretan Daily Cruises ημερήσιες κρουαζιέρες στα γραφεία της στο Καστέλι Κισσάμου Την  πρωτοχρονιάτικη πίτατης έκοψε Η Ναυτιλιακής Εταιρίας Cretan Daily Cruises ημερήσιες κρουαζιέρες στα γραφεία της στο Καστέλι Κισσάμου Reviewed by kolompos on Ιανουαρίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια