Γιόρτασε με πολλούς φίλους του τα γενέθλιά του ο Αλ. Μαρκογιαννάκης


Έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του και την κορούλα του, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης γιόρτασε τα 39α γενέθλιά του στο πολιτικό του γραφείο στα Χανιά.



Δεκάδες οι φίλοι που βρέθηκαν στον 2ο όροφο της οδού Περίδου 10 για να ευχηθούν στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, ανάμεσά τους πολλά στελέχη της ΝΟΔΕ, αλλά και ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλόγλου και Χαζιράκης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΚ, Σπύρος Σοφιανός, ο Διοικητής και ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, κ.κ. Μπέας και Μπολώτης, περιφερειακοί σύμβουλοι από την παράταξη “Κρήτη Μπροστά”, αλλά και απλός κόσμος.


Για έναν δύσκολο αγώνα που ξεκινά έκανε λόγο ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, έχοντας φανερά συγκινημένο δίπλα του τον πατέρα του Μανώλη.

Στο πλευρό του επίσης και ο θείος του, πρώην Υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος δήλωσε “παρών” και έτοιμος να βοηθήσει με όλες τους τις δυνάμεις τον ανιψιό του, για τον οποίο, όπως είπε, είναι υπερήφανος.


Ανάμεσα σ’ εκείνους που ξεχώρισαν με την παρουσία τους, στην εκδήλωση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, ήταν ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος όχι μόνο βρέθηκε στο γραφείο του πρώτου, αλλά οι δυο τους είχαν κι έναν ιδιαίτερα θερμό “εναγκαλισμό.

Γιόρτασε με πολλούς φίλους του τα γενέθλιά του ο Αλ. Μαρκογιαννάκης Γιόρτασε με πολλούς φίλους του τα γενέθλιά του ο Αλ. Μαρκογιαννάκης Reviewed by kolompos on Ιανουαρίου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια