Το περιοδικό Banker του ομίλου Financila Times ανέδειξε τον Χρήστο Σταϊκούρα, ως το καλύτερο υπουργό οικονομικών του 2022.


Χθες πληροφορηθήκαμε ότι το περιοδικό Banker του ομίλου Financila Times ανέδειξε τον Χρήστο Σταϊκούρα, ως το καλύτερο υπουργό οικονομικών του 2022. Συγχρόνως, η Frankfurter Allgemeine Zeitung» (FAZ) είπε στους αναγνώστες της ότι "η Ελλάδα τα πάει καλά στην Οικονομία και μεταμορφώνεται σε άγκυρα σταθερότητας, πρότυπο στην Ευρώπη¨. 



Αυτό φυσικά δεν άρεσε στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, μέσω του κ. Κατρούγκαλου, είπε σε χθεσινή εκπομπή ότι . . . όμοιος ομείω αεί πελάζει, Και μας εξήγησε ότι είναι φυσικό, αφού "οι νεοφιλελεύθεροι στηρίζουν τους νεοφιλελεύθερους". 



Πολύς πόνος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βλέπει τα όνειρα περί "προοδευτικής" κυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ, ΜΕΡΑ25 και την ανοχή του ΚΚΕ δεν μπορούν να ευοδωθούν.

Λύπη, όμως, και στο ΠΑΣΟΚ, η ηγεσία του οποίου βλέπει ότι η επίσημη δήλωση στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του αρχηγού του "θα στείλουμε την ΝΔ στην αντιπολίτευση και θα σχηματίσουμε προοδευτική κυβέρνηση με πρωταγωνιστή το ΠΑΣΟΚ" ήταν στην ουσία μία προτροπή προς του προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν για την κυβερνητική σταθερότητα.
Το περιοδικό Banker του ομίλου Financila Times ανέδειξε τον Χρήστο Σταϊκούρα, ως το καλύτερο υπουργό οικονομικών του 2022. Το περιοδικό Banker του ομίλου Financila Times ανέδειξε τον Χρήστο Σταϊκούρα, ως το καλύτερο υπουργό οικονομικών του 2022. Reviewed by kolompos on Ιανουαρίου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια