300 κιλά κρέας και συγκεκριμένα αρνί και ζυγούρι στο Συσσίτιο της Σπλάντζιας ακόμα στηρίζει την προσπάθεια του ξυλόφουρνου του Αγίου Νεκταρίου του Στεφάνου Μαλαδακη από έκτακτη προσφορά σε κρέας που εξασφάλισε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ράδιο Αμόρε 87, 5 από τον αγροτικό κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Νομού Χανίων.



Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ο ραδιοφωνικός σταθμός Αμόρε, 87,5 σε συνεργασία με επιχειρήσεις της πόλης και όχι μόνο προχωρά στις προσφορές τροφίμων σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, κυρίως αυτές τις ημέρες των εορτών.


Όπως αναφέρει στην προσωπική τους σελίδα facebook η Αγγελική & Γιώργος βερυκάκης τα παρακάτω

Και σήμερα Κυριακή ξεκίνησε η πρώτη διανομή μία χορηγία 300 κιλά αρνί γάλακτος και ζυγούρι αυτή ήταν μία έξτρα προσφορά από τον αγροτικό κτηνοτροφικό συνεταιρισμό Νομού Χανίων αίγαγρος.... Μία προσφορά που εξασφάλισε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ράδιο αμόρε 87.5 Αγγελική Σκανδαλάκη βερυκάκη.... Και πάντα στην πρώτη γραμμή ο άντρας της Αγγελικής Μιχάλης Σκανδαλάκης. Και θέλω να σημειωθεί ότι σήμερα στη διανομή ήταν και ο πρόεδρος τον παλεον ράδιο πήρατον Νομού Χανίων Ευτύχης αθάνατος ή αλλιώς Ευτύχης μπαλής..

Συνεχίζουμε δεν σταματάμε όπως το έχουμε πει ότι αυτή είναι μία χορηγία η οποία παραδόθηκε στα συσσίτιο σπλάντζιας..και στην προσφορά αγάπης που κάνει ο φίλος και συνεργάτης Στέφανος μαλαδάκης ο ξυλόφουρνος του Αγίου Νεκταρίου κάθε χρόνο και που στηρίζουμε τι εμείς την προσπάθεια αυτή και του πήγαμε κρέας... Μετά από αυτό σήμερα πήγαμε σε 15 ανήμπορες οικογένειες με το σύστημα πόρτα-πόρτα κρέας. 

Αυτή είναι η πρώτη τις προσπάθειες που ξεκίνησε και κάναμε σήμερα και κάνουμε κάθε χρόνο εμείς συνεχίζουμε κανονικά στο δεύτερο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί 24 Δεκεμβρίου παραμονή Χριστουγέννων έξω από το παντοπωλείο περί ορέξεως Αποκορώνου 38 δίπλα στο καφέ κληματσάκη εκεί θα μοιράσουμε πατάτες κρέας πορτοκάλια και λάδι συνεχίζουμε δεν σταματάμε...

Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ράδια αμόρε Αγγελική βερυκάκης Σκανδαλάκη


300 κιλά κρέας και συγκεκριμένα αρνί και ζυγούρι στο Συσσίτιο της Σπλάντζιας ακόμα στηρίζει την προσπάθεια του ξυλόφουρνου του Αγίου Νεκταρίου του Στεφάνου Μαλαδακη από έκτακτη προσφορά σε κρέας που εξασφάλισε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ράδιο Αμόρε 87, 5 από τον αγροτικό κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Νομού Χανίων. 300 κιλά κρέας και συγκεκριμένα αρνί και ζυγούρι στο Συσσίτιο της Σπλάντζιας ακόμα στηρίζει την προσπάθεια του ξυλόφουρνου του Αγίου Νεκταρίου του Στεφάνου Μαλαδακη από έκτακτη προσφορά σε κρέας που εξασφάλισε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ράδιο Αμόρε 87, 5 από τον αγροτικό κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Νομού Χανίων. Reviewed by kolompos on Δεκεμβρίου 18, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια