Τουρίστρια από την Ελβετία έχασε το πορτοφόλι της στο Ρέθυμνο και το παρέλαβε στην Ζυρίχη μέσω Χανίων


Μία τουρίστρια από την Ελβετία έχασε το πορτοφόλι της σε πάρκινγκ στο Ρέθυμνο λίγες ώρες πριν αναχωρήσει από την Κρήτη για να επιστρέψει την πατρίδα της. Το πορτοφόλι είχε μέσα μόνο χρήματα και η τουρίστρια δεν είχε πρόβλημα να ταξιδέψει.


 Ελβετίδα ήξερε ότι πολύ δύσκολα θα έβρισκε τα χρήματά της, όμως δεν υπολόγισε στο φιλότιμο και την ανθρωπιά των κατοίκων της Κρήτης. Μία φίλη της από το Ρέθυμνο, πήγε την επόμενη ημέρα στο πάρκινγκ για να ρωτήσει εάν βρέθηκε ένα πορτοφόλι. Έλαβε αρνητική απάντηση, ωστόσο άφησε τα στοιχεία της Ελβετίδας σε περίπτωση που βρισκόταν.

Δύο μέρες αργότερα, η τουρίστρια από την Ελβετία, ενώ βρισκόταν στη χώρα της, έλαβε ένα τηλεφώνημα από το Α.Τ. Χανίων και ενημερώθηκε ότι το πορτοφόλι της με τα χρήματα είχε βρεθεί από στο πάρκινγκ, όμως η κυρία που το βρήκε ήταν βιαστική καθώς ταξίδευε με το πλοίο από τα Χανιά. Έτσι πήρε το πορτοφόλι μαζί της και το παρέδωσε στην αστυνομία των Χανίων, αναφέροντας που το είχε βρει.


Η αστυνομία επικοινώνησε με τους ανθρώπους του πάρκινγκ, πήρε τα στοιχεία της Ελβετίδας, η οποία, έχοντας πια χάσει την ελπίδα της πως θα βρει το πορτοφόλι και τα χρήματα, πήρε ένα ανέλπιστο δώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες η τουρίστρια μίλησε τηλεφωνικά με την κυρία που βρήκε το πορτοφόλι της, ευχαριστώντας την θερμά και για την πράξη της και για την ποιότητα των ανθρώπων της Κρήτης.

Δείτε το μήνυμα που της έστειλε:






Τουρίστρια από την Ελβετία έχασε το πορτοφόλι της στο Ρέθυμνο και το παρέλαβε στην Ζυρίχη μέσω Χανίων Τουρίστρια από την Ελβετία έχασε το πορτοφόλι της στο Ρέθυμνο και το παρέλαβε στην Ζυρίχη μέσω Χανίων Reviewed by kolompos on Σεπτεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια