Με τα ίδια συνθήματα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Ανδρουλάκης Τσίπρας


Η Ελλάδα με κυβερνήσει Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει μία μάχη τα τελευταία τρία χρόνια. Μάχη για την αξιοπιστία της, την ενδυνάμωση της οικονομίας της, την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, που θα καταστήσουν το Κράτος πιο προσιτό στους πολίτες, και να διασφαλίσει την ακεραιότητά της, αυξάνοντας την αμυντική ικανότητα της χώρας.
Σε αυτή την προσπάθεια, με δεδομένη την άρνηση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να συμμετάσχει, χρειάζεται την συμπόρευση του ΠΑΣΟΚ. 

Όμως, το ΠΑΣΟΚ ανταγωνίζεται πολύ συχνά τον ΣΥΡΙΖΑ σε δημαγωγία και άρνηση συμμετοχής σε αυτή την προσπάθεια. Τρανή απόδειξη η καταψήφιση του νομοσχεδίου εξυγίανσης και επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Στις 3 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ γιόρτασε τα 48α γενέθλιά του με συνθήματα, που θύμιζαν τη δεκαετία του 1980, όπως «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», «αυτή η κυβέρνηση θα φύγει νύχτα από την εξουσία», «Όχι στην Ευρώπη των αγορών και του κοινού νομίσματος, αλλά στην Ευρώπη των Λαών, των δικαιωμάτων τους, της δημοκρατίας και της ασφάλειας», «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη προσεγγίζει τους ολιγάρχες» και «η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τα πραγματικά προβλήματα της".

Τα εν λογω συνθηματα ουδολως διαφερουν απο τα πιο ακραια συνθηματα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτο ειναι διαπιστωση και οχι επιθεση κατα του αρχηγου του ΠΑΣΟΚ. Οι νοημονες οπαδοι του ας τον συγκρατησουν απο το να επαναλαμβανει τα ακραια συνθηματα του ΣΥΡΙΖΑ.
Με τα ίδια συνθήματα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Ανδρουλάκης Τσίπρας Με τα ίδια συνθήματα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Ανδρουλάκης Τσίπρας Reviewed by kolompos on Σεπτεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια