Μεγάλος αριθμός προσλήψεων Νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Αγ. Γεώργιος»



Η προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ όπου έχει σταλθεί για δημοσίευση στο εθνικό τυπογραφείο, προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 3.720 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021 ως κατωτέρω:


ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ – 493 θέσεις
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ – 2.253 θέσεις
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ – 974 θέσεις
Δείτε τις θέσεις εδώ

Ξεκινήστε ΑΜΕΣΑ τη διαδικασία για να συμπληρώσετε το μητρώο σας στον ΑΣΕΠ και να είστε ΠΛΗΡΩΣ ΕΤΟΙΜΟΙ να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό τον Σεπτέμβριο.

Εξασφαλίστε ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΟΡΙΑ με την πιστοποίηση χρήσης Η/Υ και την πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας.

Με γνώμονα τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται από τον ΑΣΕΠ για την συμμετοχή στις προκηρύξεις, δημιουργήθηκε ένα καινοτόμο και χρήσιμο για όλους πρόγραμμα που υλοποιείται από την ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ στα Χανιά, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους ενήλικες (Άνεργοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Επαγγελματίες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Φοιτητές, Σπουδαστές και Μαθητές) να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό δεξιοτήτων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές αλλά και στα Αγγλικά.

Στην Πληροφορική το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 Υπηρεσίες διαδικτύου (Internet)
Μεγάλος αριθμός προσλήψεων Νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Αγ. Γεώργιος» Μεγάλος αριθμός προσλήψεων Νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Αγ. Γεώργιος» Reviewed by kolompos on Αυγούστου 25, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια