ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ Οικονόμου: «Ναι» στο αίτημα Τσίπρα – Στις 22 Αυγούστου η συζήτηση στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις



ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ   
Όταν ο Πανούσης Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε ότι τον παρακολουθούν και τον απειλούν, ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ ζήτησαν εξεταστική επιτροπή και να έρθει ο Ρουμπατης στη Βουλή για εξηγήσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ το αρνήθηκε, ο ΣΥΡΙΖΑ που τώρα σκίζει τα ιμάτια του για τον Ανδρουλάκη..


Η Κυβέρνηση επιδιώκει να γίνει με σοβαρότητα ό,τι απαιτείται σε θεσμικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο για τη διερεύνηση της υπόθεσης της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη, αναφέρει σε απάντηση του ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε την Κυβέρνηση για το αίτημα του κ. Τσίπρα για τη διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής και τον ορισμό έκτακτης συζήτησης προ ημερησίας διάταξης για το θέμα αυτό στην Ολομέλεια.

Η Κυβέρνηση συμφωνεί στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής στις 22 Αυγούστου και τον ορισμό της συζήτησης αυτής εντός εκείνης της εβδομάδας. Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια της Βουλής είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.
ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ Οικονόμου: «Ναι» στο αίτημα Τσίπρα – Στις 22 Αυγούστου η συζήτηση στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ   Οικονόμου: «Ναι» στο αίτημα Τσίπρα – Στις 22 Αυγούστου η συζήτηση στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις Reviewed by kolompos on Αυγούστου 08, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια