ΝΟΔΕ Χανίων σε ΣΥΡΙΖΑ για ΒΟΑΚ: Πάρτε στρώμα και μαξιλάρι διότι η άσφαλτος είναι ολίγον σκληρή… ΝΟ.Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ: Ο ΒΟΑΚ θα παραδοθεί στους Κρητικούς , με Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη


Έχουμε πλέον συνηθίσει στα «παχιά» λόγια και στον φθηνό λαϊκισμό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τότε που ξαπλώναν στον Αεροδιάδρομο του Δασκαλογιάννης και την ίδια στιγμή υπέγραφαν την παραχώρηση του στην Fraport έτσι και τώρα προτίθενται να ξαπλώσουν στην άσφαλτο του ΒΟΑΚ , μπροστά από τα διόδια.

Πάρτε στρώμα και μαξιλάρι διότι η άσφαλτος είναι ολίγον σκληρή και όχι ανάλαφρος αέρας όπως του αεροδιαδρόμου.

Ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει την κοροϊδία των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης , όπως τότε που με το δεξί χέρι έσκιζαν τα μνημόνια και συγχρόνως με το αριστερό υπέγραφαν το 3ο και βαρύτερο μνημόνιο που χρέωσε την χώρα 100 δισεκατομμύρια ευρώ , επιπλέον.

Όπως τότε που έσκιζαν με το δεξί χέρι το καταραμένο πεντάευρω στα νοσοκομεία και με το αριστερό υπέγραφαν νόμο παρακράτησης 6% των συντάξεων , υπέρ υγείας.
Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε ως Κρητικοί τι θελουμε στο νησί μας ;

Έναν σύγχρονο , ασφαλή , γρήγορο αυτοκινητόδρομο ο οποίος θα έχει διόδια , με όποιο κόστος διέλευσης , του οποίου η αξία δεν μπορεί να ισοβαθμήσει με την αξία της ανθρώπινης ζωής που καθημερινά σχεδόν , βλέπουμε να χάνεται στην άσφαλτο ή θέλετε βαρύγδουπες φράσεις λαϊκισμού , χωρίς σχέδιο και όραμα , από την αξιωματική αντιπολίτευση και ο νέος ΒΟΑΚ να παραμένει άπιαστο όνειρο μια για πάντα ;

Ας σοβαρευτούμε κάποια στιγμή , να ανοίξουμε μάτια και αυτιά , ώστε να δούμε ποιοι πραγματικά παράγουν έργο για την Ελλάδα και ποιοι πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες κάνοντας φανταχτερά εγκαίνια σε μουσαμάδες και βαγόνια χωρίς σιδηρόδρομο.

Μετά από δυο χρόνια πανδημίας και με ένα πόλεμο μέσα στην Ευρώπη , που ανέτρεψε κάθε πρόγραμμα και σχεδιασμό της παγκόσμιας οικονομίας , η χώρα αυτή παραμένει όρθια χάρη στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον άξιο Πρωθυπουργό μας , Κυριάκο Μητσοτάκη.
ΝΟΔΕ Χανίων σε ΣΥΡΙΖΑ για ΒΟΑΚ: Πάρτε στρώμα και μαξιλάρι διότι η άσφαλτος είναι ολίγον σκληρή… ΝΟ.Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ: Ο ΒΟΑΚ θα παραδοθεί στους Κρητικούς , με Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη ΝΟΔΕ Χανίων σε ΣΥΡΙΖΑ για ΒΟΑΚ: Πάρτε στρώμα και μαξιλάρι διότι η άσφαλτος είναι ολίγον σκληρή… ΝΟ.Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ: Ο ΒΟΑΚ θα παραδοθεί στους Κρητικούς , με Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη Reviewed by kolompos on Ιουλίου 29, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια