Το τελευταιο διαστημα παρακολουθουμε συνεχεις καταγγελιες και δημοσιευματα για τα προβληματα του νοσοκομειου χανιων διαβάστε την απορία ενός Χανιώτη την οποία έχει δημοσίευση στον προσωπική του λογαριασμό στο facebook..

Διαβάστε την απορία ενός Χανιώτη πού έχει ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Το τελευταιο διαστημα παρακολουθουμε συνεχεις καταγγελιες και δημοσιευματα για τα προβληματα του νοσοκομειου χανιων και προσωπικα εναντιον της διοικησης του νοσοκομειου. Δεν μπορω φυσικα να εχω γνωση  για την ορθοτητα των καταγγελιων αλλα αυτο που μου προκαλει μεγαλο ενδιαφερον ειναι η αδιαφορια της αντιπολιτευσης για τις καταγγελιες αυτες. ειναι δυνατον να εχεις καθημερινα δημοσιευματα εναντιον της διοικησης και να μην της εκμεταλευετε πολιτικα ο συριζα. ειναι δυνατον ο τομεαρχης υγειας του συριζα (Πολακης ) να εκλεγεται στα χανια και να μην κανει μια αναφορα για τα δημοσιευματα αυτα? Μα αυτος δεν ειναι ο ρολος της αντιπολιτευσης? Να διερευνα τις καταγγελιες και τα δημοσιευματα? Δηλαδη ο Πολακης που εχει αποψη για ολα σιωπα στις καταγγελιες που αφορουν την πολη του? Εχουν αντιληφθει τι συμπερασμα βγαζουν οι πολιτες απτην σιωπη αυτη? Μηπως κρυβετε καποια συμφωνια αναμεσα στον διοικητη και τον τοπικο συριζα? Μηπως πρεπει να διερευνηθουν οι σχεσεις Μπεα-Πολακη? Μηπως πρεπει να απασχολησει αυτη η σχεση τον τοπικο τυπο στην συνεχεια? Γιατι τοση σιωπη ειναι τουλαχιστον περιεργη.




Το τελευταιο διαστημα παρακολουθουμε συνεχεις καταγγελιες και δημοσιευματα για τα προβληματα του νοσοκομειου χανιων διαβάστε την απορία ενός Χανιώτη την οποία έχει δημοσίευση στον προσωπική του λογαριασμό στο facebook.. Το τελευταιο διαστημα παρακολουθουμε συνεχεις καταγγελιες και δημοσιευματα για τα προβληματα του νοσοκομειου χανιων διαβάστε την απορία ενός Χανιώτη την οποία έχει δημοσίευση στον προσωπική του λογαριασμό  στο facebook.. Reviewed by kolompos on Μαΐου 22, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια