Εκτός ΕΣΥ 10.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί


“Θα εφαρμοστεί ο νόμος” λέει ο νέος υπουργός Υγείας


Προς την έξοδο από το ΕΣΥ οδηγούνται από σήμερα περίπου 10.000 υγειονομικοί που εκτιμάται ότι μένουν ανεμβολίαστοι. Η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας που μόλις ανέλαβε έχει ως πρώτο και επείγον “μέτωπο” να αντιμετωπίσει τα κενά που θα δημιουργηθούν παράλληλα φυσικά με τη διαχείριση του τέταρτου επιδημικού κύματος που συνεχίζει να επελαύνει.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπο, οι τελευταίες ημέρες της χρονικής πίεσης φαίνεται πως έχουν λειτουργήσει και οδηγήσει χιλιάδες υγειονομικούς σε εμβολιαστικό κέντρο, ενώ προγραμματίστηκαν και πολλά ραντεβού που υλοποιούνται ακόμη και σήμερα, ημέρα εκπνοής της προθεσμίας. Ετσι, ενώ πριν λίγες ημέρες ο αριθμός των ανεμβολίαστων υγειονομικών ξεπερνούσε τις 20.000, εκτιμάται ότι έχει πέσει περίπου στις 8.000 – 10.000. Η εικόνα, βέβαια, του αριθμού των ανεμβολίαστων υγειονομικών θα αρχίσει να “καθαρίζει” από σήμερα με την καταγραφή των κενών.


Εκτός ΕΣΥ 10.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί Εκτός ΕΣΥ 10.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί Reviewed by kolompos on Σεπτεμβρίου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια