Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΠΩΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ


Είναι γνωστό ότι κάποτε η Αστυνομία δεν ήταν και το καλύτερο στα Χανιά και δεν μιλάμε για την δεκαετία του 50 και του 60 φυσικά αλλά για πολύ αργότερα. 


Όμως τις τελευταίες δεκαετίες και ιδίως από το 90 και μετά αλλά κυρίως από το νέο αιώνα και πέρα έχει βελτιωθεί πολύ. Τα τελευταία δε χρόνια είναι κοντά στους πολίτες, δίπλα στον κόσμο και φυσικά κάνει τεράστιο έργο. 



Εντάξει είναι και μερικοί κακότροποι 1-2 σε κάθε Υπηρεσία αλλά αυτό είναι λογικό, παντού υπάρχουν καλοί και κακοί.

Η ουσία είναι ότι παρά το γεγονός πως συνδικαλιστικά δεν υπάρχει λόγος να γράψουμε κάτι, κάθε αλλαγή στο Προεδρείο φέρνει φρέσκο αέρα. Έτσι γίνεται παντού και πάντα. Και αυτό πλέον γίνεται όλο και πιο πολύ και εδώ στην πόλη μας, στον τόπο μας.


Και μια που λέμε για αλλαγές και για φρεσκάρισμα, μην απορήσετε εάν στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά έχουμε και άλλη ανανέωση. Μην ξεχνάμε ότι στις τελευταίες εκλογές πριν δύο χρόνια είχαμε μία πολύ μεγάλη ανανέωση με μικρότερο τότε ηλικιακά το Δημήτρη Φραγκάκη ο οποίος στις επόμενες εκλογές θα έχει πατήσει και αυτός τα πρώτα ...ήντα



Ε στις επόμενες θα έχουμε κάποιον που θα είναι στα δεύτερα ...άντα, και ίσως και άλλους μεταξύ ...άντα και ...ήντα. Φυσικά θα υπάρχουν και οι έμπειροι, αλλά επειδή ο Κυριάκος αρέσκεται στις εκπλήξεις εκτός από τους σίγουρους παίζουν και άλλα ονόματα. Τώρα τι σχέση έχουν η Αστυνομία, οι Φυλακές, η Τράπεζα (μία είναι η Τράπεζα), η δημοσιογραφία, οι επιστήμες, οι επιχειρήσεις κλπ, κλπ, ε αυτό αφήστε το, είναι αλλουνού Παπά ευαγγέλιο.

Η Αστυνομία πάντως, όπως και η Δίωξη ναρκωτικών η ασφάλεια αλλά και η Τροχαία και η δική μας και του ΒΟΑΚ Χανίων κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. Reviewed by kolompos on Ιουνίου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια