ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε : Άντεξε παρά την κρίση που προκάλεσε η πανδημία Πραγματοποιήθηκε η ΓΣ



Στην έδρα της επιχείρησης στο Στύλο Αποκορώνου, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Ιουνίου, η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΤΑΝΑΠ. 


Όπως επισημάνθηκε στον απολογισμό του ΔΣ, το 2020 αποτέλεσε μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω των αντίξοων συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, που είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικά προβλήματα για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη πληθώρας επιχειρήσεων.


Ωστόσο, το 2020 υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες,  η ΕΤΑΝΑΠ , κατάφερε να διατηρήσει σταθερά τα οικονομικά της αποτελέσματα.


Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας μειώθηκε κατά 20% λόγω της δύσκολης και ιδιαίτερης συγκυρίας που προκάλεσε η πανδημία.


Το γεγονός όμως ότι οι τιμές σε πρώτες ύλες παρουσίασαν μεγάλη μείωση, είχε σαν  αποτέλεσμα το κόστος παραγωγής να είναι σημαντικά χαμηλότερο και έτσι να υπάρχει εξισορρόπηση και να αντέξει η εταιρεία.


Στους μετόχους της εταιρείας ανακοινώθηκε ότι το μέρισμα που θα δοθεί ανά μετοχή, είναι 14 λεπτά.


Σε ότι αφορά την ανάπτυξη της ΕΤΑΝΑΠ, στη ΓΣ τονίστηκε ότι αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη η υλοποίηση ενός επενδυτικού προγράμματος ύψους 9 εκατ. ευρώ, για την αναβάθμιση της εταιρείας και της δημιουργίας νέων προϊόντων και νέων συσκευασιών πιο φιλικών προς το περιβάλλον.


Τέλος όπως τονίστηκε η Σαμαριά – ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. κατάφερε αφενός να διατηρήσει τις υψηλές προδιαγραφές και να αποσπάσει διπλή διάκριση για ακόμη μία χρονιά με το βραβείο Ανώτερης Γεύσης από το International Taste Institute, αφετέρου να συμβάλλει σημαντικά στην εκπόνηση κοινωνικού – πολιτιστικού έργου

ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε : Άντεξε παρά την κρίση που προκάλεσε η πανδημία Πραγματοποιήθηκε η ΓΣ ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε : Άντεξε παρά την κρίση που προκάλεσε η πανδημία  Πραγματοποιήθηκε η ΓΣ Reviewed by kolompos on Ιουνίου 27, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια