Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ........



Τους έχει γεια  μεζέ αυτούς και όχι μόνο αυτούς..... Μόνο να θέλει ο Χρήστος......



Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ


Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης είναι από τους αυτοδημιούργητους ανθρώπους που δε χρειάζεται συστάσεις. Αν και ο ίδιος θεωρεί ότι μπορούσε να είναι σήμερα στη Βουλή, αυτό δεν τον εμποδίζει αν το θελήσει να διεκδικήσει τον Δήμο Χανίων και να κερδίσει φυσικά.

Μιλάμε για τον Μαρκογιαννάκη, ούτε για τον Δαμιανάκη, ούτε για τον αείμνηστο Μανόλη Σκουλάκη. Ο Χρήστος θα ζυγίσει όταν έρθει η ώρα την πιθανότητα να κλείσει την πολιτική του καριέρα με τον Δήμο Χανίων και φυσικά εκεί δεν έχει κανένας άλλος δουλειά. Εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο. Ψηφοδέλτιο δυνατό μπορεί να κάνει, ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα πολιτικό που έπαιρνε 20.000 σταυρούς.

Ο Σημαντηράκης είναι...παιδί για αυτό, ο Βάμβουκας λίγος, τους υπόλοιπους δεν τους βλέπει καν. Αν βάλει μπροστά τη μηχανή θα τους προσπεράσει όλους. Το θέμα είναι αν θέλει. Δεν το έχει σκεφτεί ούτε το έχει αποφασίσει. Αφήστε που αν κατέβει με κανένα κόμμα μπορεί να κάνει την έκπληξη και να μπει στη Βουλή με την απλή αναλογική.

Ο Χρήστος δεν έχει ανάγκη από αξιώματα, δόξα το Θεό πέρασε από όλα.

Αλλά αν κρίνουμε από το ότι ο ανιψιός του θα είναι σίγουρα υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στα Χανιά και από το ότι ο ίδιος ξέρει καλά το παιχνίδι, μην απορήσετε αν τον δείτε να κάνει την κίνηση. Ποια κίνηση? Αυτή που θα κρίνει ο ίδιος.

Προς το παρόν παρατηρεί, μετράει τους φίλους του και βλέπει τις εξελίξεις. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει όταν έρθει η ώρα. Από κοντά και η αδερφή του φυσικά η θρυλική Κατίνα. Σήμερα στα Χανιά δεν υπάρχει πολιτικό γραφείο που να έχει Κατίνα. Και αυτό σίγουρα λέει πολλά.


Γράφει ο Μανούσος νικολακάκης
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ........ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ........ Reviewed by kolompos on Μαΐου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια