Ο Δήμαρχο Κισσάμου Γιώργο Μυλωνάκη και ο πρόεδρο της Τ.Κ. Ποταμίδας Στέλιο Χαιρετάκη κάνουν κοινωνικό έργο στον Δήμο τους.


Δίπλα και σε οικογένειες  στην Κίσαμο βρίσκεται  ο ραδιοφωνικός σταθμός ράδιο αμόρε σε συνεργασία με  τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ποταμίδας, Στέλιο Χαιρετάκη.



Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό  facebook ο Γιώργου βερυκάκη γράφει


Δεν το βάζουν κάτω στο δήμο Κισσάμου ούτε ο δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάς αλλά ούτε και ο τοπικός πρόεδρος ποταμίδα Κισσάμου άλλη μία χορηγία με ψάρια παραλαβές σήμερα ο τοπικός πρόεδρος το ποταμίδα του δήμο Κισσάμου Στέλιος χαιρετάκης από την υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του ράδιο αμόρε Αγγελική βερυκάκη... ο τοπικός σύμβουλος έχει όρεξη να τρέχει Από πόρτα σε πόρτα και αυτό είναι σημαντικό σε έναν άνθρωπο που εκλέγεται να κάνει έργο στο δήμο του για αυτό σήμερα ο Στέλιος έχει τρέξιμο σε ανήμπορες οικογένειες του δήμου Κισσάμου.... βέβαια η Αγγελική έχει αγάπη για τον Δήμο Κισσάμου λόγω βερυκάκηκιδον τις οικογένειες βερυκάκη.... Έτσι λοιπόν και σήμερα Τετάρτη 14/4 2021 παραχώρησε 40 τελάρα  ψάρια  γεια ανήμπορες και πολύτεκνοι οικογένειες του δήμου Κισσάμου. βέβαια η χορηγία ήταν από την εταιρεία ψαριών Καλούδης και από τον διευθυντή κύριο ραμη..

Άλλη μία χορηγία έφτασε στο τέλος σήμερα Τετάρτη 14 4  2021 ευχαριστούμε άλλη μία φορά τον φίλο μας  ραμη.. αλλά πιο πολύ θα θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον φίλο μας τον Στέλιο τον Χαιρέτη για το έργο που κάνει για το δήμο Κισσάμου

Ο Δήμαρχο Κισσάμου Γιώργο Μυλωνάκη και ο πρόεδρο της Τ.Κ. Ποταμίδας Στέλιο Χαιρετάκη κάνουν κοινωνικό έργο στον Δήμο τους. Ο Δήμαρχο Κισσάμου Γιώργο Μυλωνάκη και ο πρόεδρο της Τ.Κ. Ποταμίδας  Στέλιο Χαιρετάκη κάνουν κοινωνικό έργο στον Δήμο τους. Reviewed by kolompos on Απριλίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια