Τι έδειξαν τα rapid tests που έγιναν σε Σούδα και Σπλάντζια | Συνεχίζονται οι έλεγχοι στα Χανιά


Aρνητικά ήταν και τα 418 δείγματα που ελήφθησαν τη Δευτέρα και την Τρίτη , από πολίτες των Χανίων, στα πλαίσια των προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για τη λοίμωξη Covid-19.


Τους ελέγχους διοργανώνει το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.) του Ε.Ο.Δ.Υ.


Στη Σούδα τη Δευτέρα έγιναν 148 τεστ ενώ την Τρίτη στην Σπλάντζια, στον χώρο έξω από τα Συσσίτια, έγιναν 270 τεστ, όλα αρνητικά.


Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σήμερα Τετάρτη 24/03/2021, από τις 09:30 π.μ. στο αίθριο του Δημαρχείου Χανίων, ενώ σε δωρεάν rapid test για την ανίχνευση του COVID-19 σε πεζούς προχωρά ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 στα Κουνουπιδιανά, στον περίβολο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου από τις 10:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ.


Οι προσερχόμενοι πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους ή τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test, ενώ για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033.


Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Τι έδειξαν τα rapid tests που έγιναν σε Σούδα και Σπλάντζια | Συνεχίζονται οι έλεγχοι στα Χανιά Τι έδειξαν τα rapid tests που έγιναν σε Σούδα και Σπλάντζια | Συνεχίζονται οι έλεγχοι στα Χανιά Reviewed by kolompos on Μαρτίου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια