ΟΕΒΕΝΧ: Οι δεσμεύσεις του Υπ. Εσωτερικών για τα δημοτικά ακίνητα που μισθώνουν επαγγελματίες

Πραγματοποιήθηκε χθες 17-3-2021 τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αθηνών με την παρουσία των Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη, Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα, Πρόεδρο ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου, τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καβαθά, τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Καρανίκα, πολλοί Δήμαρχοι, Προέδροι Ομοσπονδιών και φορέων, στους οποίους τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και αφορούν το Υπουργείο Εσωτερικών και γενικότερα τους δήμους και τα δημοτικά ακίνητα που μισθώνουν οι συνάδελφοι.


Με μεγάλη μας χαρά και παρακολουθώντας την τηλεδιάσκεψη, γίναμε δέκτες της δήλωσης των Υπουργών για παράταση τριών ετών σε όλες τις μισθώσεις των δήμων που αφορούν τους επαγγελματίες. Όπως τόνισαν και οι Υπουργοί αντιλαμβάνονται το χαμένο χρονικό διάστημα λόγω της πανδημίας, αλλά και τις δυσκολίες ανάκαμψης των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων και γίνονται αρωγοί στην προσπάθειά μας για επιβίωση της επιχειρηματικότητας.


Όπως ανακοινώθηκε σε αγαστή συνεργασία με την ΚΕΔΕ, το Υπουργείο Εσωτερικών θα προχωρήσει άμεσα τις επόμενες μέρες με νόμο για την παράταση των μισθώσεων.
Το γεγονός αυτό, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να παλεύουμε και να διεκδικούμε το καλύτερο για τους συναδέλφους μας με πρωτεργάτη τη ΓΣΕΒΕΕ, τις Ομοσπονδίες, τους Συλλόγους, τους συναδέλφους και συμμάχους όπως το Επιμελητήριο Αθηνών και άλλους φορείς

ΟΕΒΕΝΧ: Οι δεσμεύσεις του Υπ. Εσωτερικών για τα δημοτικά ακίνητα που μισθώνουν επαγγελματίες ΟΕΒΕΝΧ: Οι δεσμεύσεις του Υπ. Εσωτερικών για τα δημοτικά ακίνητα που μισθώνουν επαγγελματίες Reviewed by kolompos on Μαρτίου 18, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια