Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη «Τυχεροί οι Ολυμπιακοί με Μαρινάκη – Δεν κάνει για το ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος»

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ιστοσελίδα «SDNA» και – μεταξύ άλλων – αναφέρθηκε στους διοικητικούς ηγέτες των μεγάλων ομάδων της Super League.


Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ανέφερε: «Άρρωστος με τον Ολυμπιακό. Με όλους τους προέδρους έχω επαφές. Δεν ήμουν ποτέ στον στενό πυρήνα των φίλων του, αλλά υπάρχει μια σχέση αλληλοσεβασμού. Θεωρώ πως οι Ολυμπιακοί είναι τυχεροί που έχουν έναν πρόεδρο που είναι βαμμένος Ολυμπιακός. Όταν είσαι βαμμένος με την ομάδα σου, θεωρώ πως κάνεις τα πάντα».


Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη ανέφερε: «Πολύπειρος παράγοντας, που γνωρίζει το προσκήνιο και το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον βλέπω με σεβασμό. Με έχει στεναχωρήσει με κάποια πράγματα, αλλά αυτά είναι μεταξύ μας. Μπορεί και εγώ να τον έχω στεναχωρήσει, αλλά ο σεβασμός υπάρχει».


Για τον Ιβάν Σαββίδη ανέφερε: «Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Μου έχει δώσει να καταλάβω πως θέλει να δει ένα ποδόσφαιρο με αρχές, καλύτερο και έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι ένας άνθρωπος που σέβεται τον λόγο του και αυτά που έχουμε πει μεταξύ μας τα έχει πραγματοποιήσει. Έχει ωραίες ιδέες και σκέψεις για το ποδόσφαιρο. Όταν μπεις σε έναν τόσο δύσκολο χώρο αδικούμε την εικόνα μας, χωρίς να το θέλουμε».

Για τον Γιάννη Αλαφούζο ανέφερε: «Έχω μιλήσει ελάχιστες φορές μαζί του. Μου έχει δώσει την εντύπωση πως δεν ταιριάζει με τον χώρο. Είναι ένας άνθρωπος που σέβεται πολύ τον συνομιλητή του, πολύ ευγενής. Μου δείχνει πως είναι ένας άνθρωπος που δε ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του χώρου».


Για τον Θοδωρή Καρυπίδη ανέφερε: «Είναι ένας νέος παράγοντας. Δείχνει ότι παλεύει με όλες του τις δυνάμεις να κρατήσει τον Άρη ψηλά και τα καταφέρνει. Αυτά τα δύο χρόνια βελτιώνεται συνέχεια ο Άρης. Και φέτος ο Άρης είναι η πιο σταθερή ομάδα, είναι στην 2η θέση και έχει παρουσιάσει ένα έργο που πρέπει να του πιστωθεί. Ότι ο Άρης συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες σίγουρα πιστώνεται και στον ιδιοκτήτη. Είναι ένας άνθρωπος μικρός σε ηλικία με φιλοδοξίες. Είναι εγωιστής, παλεύει το καλύτερο για την ομάδα του. Δείχνει πως μέσα από πολλές αντιξοότητες και πολύ κυνηγητό τα έχει καταφέρει

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη «Τυχεροί οι Ολυμπιακοί με Μαρινάκη – Δεν κάνει για το ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος» Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη «Τυχεροί οι Ολυμπιακοί με Μαρινάκη – Δεν κάνει για το ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος» Reviewed by kolompos on Μαρτίου 17, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια