Χθες βράδυ μίλησε στο Action24 στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη - η Όλγα Κεφαλογιάννη


Χθες βράδυ μίλησε στο Action24 - εκπομπή Δημήτρη Τάκη - η Όλγα Κεφαλογιάννη, υποστηρίζοντας ότι υπεύθυνη για το διορισμό του Δ. Λιγνάδη είναι η υπουργός πολιτισμού, ότι υπουργοί πρέπει να ορίζονται εκλεγμένοι βουλευτές, ενώ υπαινίχθη εμμέσως μεν πλην σαφώς ότι δεν συμφωνεί με την ανακοίνωση της εκπροσώπου της κυβέρνησης. Με αποτέλεσμα να δεχθεί τα εύσημα από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.
Χθες ζήτησαν και άλλοι την κεφαλή επι πίνακι της Λίνας Μενδώνη. Όλοι παραπονεμένοι, υποθέτω επειδή δεν έγιναν υπουργοί.



Η Λίνα Μενδώνη, όμως, είναι μία εξαίρετη υπουργός με πολλά επιτεύγματα. Η μεθόδευση της αναστήλωσης του Κτήματος Τατοίου, η ολοκλήρωση της Εθνικής Πινακοθήκης, το ξεμπλοκάρισμα του Ελληνικού και του Μετρό Θεσσαλονίκης από το ΚΑΣ, η ολοκλήρωση και έναρξη λειτουργίας του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (FIX) είναι δικές της επιτυχίες. Το ολίσθημα με τον χαρακτηρισμό του Λιγνάδη δεν είναι αιτία παραίτησης της Μενδώνη. 


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρίξει όλο το βάρος των βοθρολυμμάτων, που ξεχύλισαν από τον υπόνομο του ακολούθου του (ΜΑΚΕΛΕΙΟ), στην παραίτηση της Μενδώνη. Και αυτό, προκειμένου να πλήξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού το ιδεολογικό του οπλοστάσιο είναι απολύτως κενό.
Το δίλημμα για όλους εμάς είναι: τί στηρίζουμε; Την Ηθική ή την Ανηθικότητα; Η μεν Ηθική εκπροσωπείται, παρ' όλες τις αβελτηρίες και αστοχίες, από τον σημερινό πρωθυπουργό. Η Ανηθικότητα και η ένδοια πολιτικής πρότασης εκπροσωπείται από τον πρώην πρωθυπουργό. 

Γι' αυτό, εμείς επιλέγουμε να στηρίξουμε τον σημερινό. Επαναλαμβάνω: παρ' όλες τις αβελτηρίες και αστοχίες της κυβέρνησής του.

Χθες βράδυ μίλησε στο Action24 στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη - η Όλγα Κεφαλογιάννη Χθες βράδυ μίλησε στο Action24 στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη - η Όλγα Κεφαλογιάννη Reviewed by kolompos on Φεβρουαρίου 23, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια