Χρυσοχοΐδης για απαγόρευση κυκλοφορίας 18.00 με 05.00: «Είναι κάτι που θα το δούμε»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να επιβληθεί για δύο εβδομάδες γενική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί ελέω κορωνοϊού άφησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.


Μιλώντας την Τετάρτη (3/2) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι κάτι που θα το δούμε», για να προσθέσει ότι «ίσως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο, βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο καμπής, όλα τα δεδομένα θα τεθούν υπ' όψιν των λοιμωξιολόγων και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις».


Ο Μ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι η Αχαΐα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και επισήμανε ότι «πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις. Έχουμε ρίξει το μεγάλο βάρος στο βράδυ. Οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί. Χθες υπήρξε μια δραστηριότητα να εξαφανιστεί το θέμα των όρθιων έξω από τα μαγαζιά».

Χρυσοχοΐδης για απαγόρευση κυκλοφορίας 18.00 με 05.00: «Είναι κάτι που θα το δούμε» Χρυσοχοΐδης για απαγόρευση κυκλοφορίας 18.00 με 05.00: «Είναι κάτι που θα το δούμε» Reviewed by kolompos on Φεβρουαρίου 03, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια