Ψάρια στους Πολύτεκνους και στις ευπαθείς ομάδες μοίρασε το “Ράδιο Αμόρε” 87,5 Χανιά Κρήτης μετά από χορηγία από την εταιρεία ψαριών Καλούδης


Το είπε και το έκανε ο Ρ/Σ/ “Ράδιο Αμόρε”! 2,5 τόνοι ψάρια δόθηκαν στον Σύλλογο Πολυτέκνων Χανίων, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αποκορώνου και στον υπεύθυνο του Ερυθρού Σταυρού, Στέφανο Μαλαδάκη, προκειμένου να μοιραστούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.





Σε λίγες  μέρες Ψάρια επίσης θα διανεμηθούν και στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου μετά από χορηγία που εξασφάλισε η Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του “Ράδιο Άμορε 87.5” Χανιά Κρήτης, Αγγελική Βερυκάκη.





Η πρωτοβουλία της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του σταθμού ράδιο αμόρε , Αγγελικής Βερυκάκη, βρήκε ανταπόκριση από την επιχείρηση “Ψάρια Καλούδης” και έτσι σήμερα ολοκληρώθηκε η δέσμευση των προηγούμενων ημερών.




Από τις 10 το πρωί του Σαββάτου, μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Χανίων και όχι μόνο, άνθρωποι με προβλήματα επιβίωσης, προσήλθαν για να πάρουν λίγα ψάρια να περάσουν μια-δυο ημέρες.



Παράλληλα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αποκορώνου, Γιάννης Κουκουράκης, παρέλαβε επίσης μεγάλο μέρος από την ποσότητα των ψαριών, ώστε να διατεθεί από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.



Οι δράσεις αλληλεγγύης από το Ρ/Σ “Ράδιο Αμόρε” αναμένεται να συνεχιστούν την επόμενες ημέρες, και συγκεκριμένα την παραμονή τον Χριστουγέννων στην οδό Αποκορώνου 38 έξω από το παντοπωλείο περί ορέξεως θα μοιραστεί  σε μεγάλη ποσότητα σε τρόφιμα κρέας λαχανικά και πολλά άλλα εν όψει τον Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε  ανήμπορες οικογένειες .








Ψάρια στους Πολύτεκνους και στις ευπαθείς ομάδες μοίρασε το “Ράδιο Αμόρε” 87,5 Χανιά Κρήτης μετά από χορηγία από την εταιρεία ψαριών Καλούδης Ψάρια στους Πολύτεκνους και στις ευπαθείς ομάδες μοίρασε το “Ράδιο Αμόρε” 87,5 Χανιά Κρήτης  μετά από χορηγία από την εταιρεία ψαριών Καλούδης Reviewed by kolompos on Δεκεμβρίου 19, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια