ΕΔΩ ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΙ ΑΝ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΔΩ ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΙ ΑΝ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΩΤΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΝΟΣ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ  ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.



Ο Μητσοτάκης ο ίδιος σέβεται απόλυτα την ανεξαρτησία τους. Η κυβέρνηση όταν απαιτείται, απαντά στα δημοσιεύματά και φυσικά δεν ασχολείται με εσωτερικά ζητήματα του κάθε Μέσου.Στο Νοσκομείο εδώ κάνει κουμάντο ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει αλλάξει το Δ.Σ και ο Διοικητής που ορίστηκε από την κυβέρνηση, βγαίνει και τακιμιάζει με τον Πρόεδρο των εργαζομένων που είναι εναντίον της κυβέρνησης.Το «Ινστιτούτο δημοσιογραφίας ΣΥΡΙΖΑ» κάνει τη δουλειά του μία χαρά. 



Ακούμε για έργα που δίνονται στις Σέρρες (!!) στον στον κολλητό του Διοικητή, για εργαζόμενους που ανήκουν παντού αλλού εκτός τη Νέα Δημοκρατία και προωθούνται, κάνει τα χατήρια για να έχει καλές σχέσεις, αλλά οι απλοί ψηφοφόροι, οι απλοί άνθρωποι δεν εξυπηρετούνται. Για να μη μιλήσουμε για τον πόλεμο που γίνεται που όλα τα φορτώνει σε άλλους. 

Εμείς δεν ξέρουμε ούτε τον Μπέα, ούτε τον Μπολώτη, ούτε εξ όψεως. Ότι μαθαίνουμε το μαθαίνουμε απο μέσα. Πως γίνεται όμως να είναι ευχαριστημένοι αυτοί που τα έχουν καλά μαζί του και όσοι δε θέλουν να είναι δυσαρεστημένοι? Εμείς είμαστε με το σύνολο των εργαζομένων και των γιατρών και των νοσηλευτών αλλά και με αυτών που κάνουν καλά την δουλειά τους και δουλεύουν και δεν χρειάζεται να γλείφουν κανένα. όπου και ανήκουν.

Γράφει ο Μανούσος Νικολακάκης
ΕΔΩ ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΙ ΑΝ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΙ ΑΝ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ Reviewed by kolompos on Δεκεμβρίου 29, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια